USG Legal Academy: kickstart jouw carrière als juridisch professional
• Ervaring opdoen bij de Rijksoverheid • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling • Salaris vanaf €3000

Kickstart jouw carrière

Je staat aan de start van je carrière. Wellicht weet je nog niet waar je moet beginnen. De USG Legal Academy geeft je de mogelijkheid om je weg in de juridische wereld te ontdekken. Je combineert de Academy met een uitdagende opdracht bij de Rijksoverheid.

De USG Legal Academy is gericht op young professionals: tijdens een leer- en werktraject van 1 jaar leer jij zowel vaardigheden als theoretische kennis over de overheid. Zo volg je maandelijks een training over bijvoorbeeld presentatievaardigheden, juridische schrijfvaardigheden, arbeidsrecht en bij ICTRecht. Aan het einde van de USG Legal Academy heb jij je Lean Yellow Belt certificaat op zak (en kun je door voor je Lean Green Belt certificaat)!

 

Wat ga je doen?

Bij de USG Legal Academy ga je aan de slag met alle facetten van het bestuursrecht. Naast de relevante werkervaring die je opdoet, kom je maandelijks samen om je cv een boost te geven met vakinhoudelijke en persoonlijke trainingen als presentatievaardigheden, gespreksvaardigheden, leiderschap of privacyrecht.

 

Vrouw in grijze jas met documenten

“Wat ik het leukste vind aan de USG Legal Academy is toch wel het samenwerken met collega’s die op andere opdrachten zitten. Zo krijg je toch meer een kijkje wat iedereen precies doet.”

Myrthe van der Heijden - USG Legal Academy

Meld je aan voor de USG Legal Academy

De academy heeft 3 startmomenten. In september, januari en maart. De eerst volgende academy start op 6 september.

Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Valentine Banz of onze resourcemanager Valentijn Schnater!
Valentijn Schnater
Resourcemanager