Juridische Detachering & Interim
USG Legal Professionals biedt voor organisaties de juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Flexibele inzet van juridische professionals

ILLU-_EDUCATION - LEGAL

Legal professionals

De juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. Een optimale match die past binnen het team en de organisatie. De juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. We ontzorgen organisaties door juridische expertise op het gewenste rechtsgebied aan te bieden.

ILLU-_JOB OFFER - LEGAL

Optimale match

Wij gaan op zoek naar de optimale match die past voor de jurist en de opdrachtgever. Onze juridische professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau: van junior jurist tot zeer ervaren legal professional. Wij staan voor een informele werksfeer, geen strak keurslijf en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
ILLU-_WORKING TOGETHER - LEGAL

Snel up en running

De legal professionals maken deel uit van een goed opgeleid team. Wij zorgen voor de optimale match waardoor de legal professional snel up en running is binnen het team, de werkzaamheden en de organisatie. We leveren kwaliteit en continuïteit met de juiste betrokkenheid.

Onze werkwijze

Wij brengen bij USG Legal Professionals vraag en aanbod samen en zorgen voor de jurist mét de juiste kwaliteiten. Wij werken samen met de Rijksoverheid, decentrale overheid en organisaties binnen de zakelijke dienstverlening. Bij USG Legal Professionals zijn de mogelijkheden eindeloos. En u weet altijd waar u aan toe bent.

Wij bieden kennis en expertise binnen de rechtsgebieden voor de publieke sector en de zakelijke dienstverlening, waaronder in bestuurs(proces)recht, handhaving en vergunningverlening, omgevingsrecht, privacyrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, vastgoedrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht.


Vrouw met blauwe blazer
Man met bril en groene trui

USG Legal

USG Legal is, net als USG Finance en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Neem contact op met USG Legal Professionals

Heeft u op korte termijn een legal professional nodig op het gebied van arbeidsrecht? Of wilt u graag snel een juridisch adviseur inzetten voor uw organisatie? Dan bent u bij USG Legal Professionals aan het juiste adres.

Het komt soms voor dat u behoefte heeft aan extra capaciteit of kennis op uw Legal afdeling. Juridische detachering vanuit USG Legal Professionals biedt u een oplossing om op korte termijn de optimale match te realiseren voor uw organisatie. We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers zijn wij een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner.

Vanuit USG Legal Professionals bieden we de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. 

 

Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector