USG Legal

Juridische Detachering & Interim

USG Legal Professionals biedt voor organisaties de juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Met elkaar gaan wij op zoek naar de optimale match voor uw organisatie en zetten wij de juiste persoon in, op het juiste moment op de juiste plek. Zo ontzorgen wij organisaties door juridische expertise op het gewenste rechtsgebied aan te bieden om op die manier juridische processen te optimaliseren. Dit doen wij door kostenefficiënt te werken en tegelijkertijd kwaliteit en continuïteit te leveren. Bovenal doen wij dit met de juiste betrokkenheid.

Onze werkwijze

Wij brengen bij USG Legal Professionals vraag en aanbod samen en zorgen voor de jurist mét de juiste kwaliteiten. Wij werken samen met de Rijksoverheid, decentrale overheid en organisaties binnen de zakelijke dienstverlening. Bij USG Legal Professionals zijn de mogelijkheden eindeloos. En u weet altijd waar u aan toe bent.

Wij bieden kennis en expertise binnen de rechtsgebieden voor de publieke sector en de zakelijke dienstverlening: Bestuurs(proces)recht, Handhaving en Vergunningverlening, Omgevingsrecht, Privacyrecht, Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Huurrecht, Vastgoedrecht, Aanbestedingsrecht, Ondernemingsrecht.

USG Legal

USG Legal is, net als USG Finance en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Wilt u in contact komen?

Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector