USG Legal

Over USG Legal Professionals

USG Legal Professionals biedt advies en de expertise van legal professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie. Dit doen we zowel voor de publieke sector als voor de zakelijke dienstverlening. Wij zorgen voor de optimale match: de juiste persoon, met de juiste juridische expertise en kwaliteiten die past binnen de organisatie op het juiste moment. Of het nu gaat om detacheren, interim- of freelancebasis.

Wij werken samen

USG Legal Professionals is een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner. Voor legal professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Werken bij USG Legal Professionals

Niets is zo belangrijk voor jouw juridische carrière als de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Daarom vind je bij USG Legal Professionals geen strak keurslijf maar een informele werksfeer, een uitgebreid opleidingsprogramma en coaching gericht op jouw groeipad als legal professional. 

                                                                                        

Uitkomst voor opdrachtgevers

USG Legal Professionals is altijd op zoek naar de perfecte match. Wij brengen uw organisatie samen met de juiste persoon, met de juiste juridische expertise en skills. Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgevers door juridische expertise in te zetten en om juridische processen te optimaliseren. USG Legal Professionals werkt proactief en kostenefficiënt en leveren kwaliteit en continuïteit. 

Onderdeel van USG Professionals

USG Legal is, net als USG Finance en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.