Over USG Legal Professionals
USG Legal Professionals biedt advies en de expertise van legal professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie.
ILLU-_WORKING TOGETHER - LEGAL

Wij werken samen

USG Legal brengt vraag en aanbod in het recht bij elkaar door de verbinder te zijn tussen opdrachtgever en de legal professional. De focus ligt hierbij op kwaliteit en diversiteit. Dat maakt USG Legal de innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner. 

Uitkomst voor opdrachtgevers

Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match. USG Legal brengt uw organisatie samen met de juiste persoon, met de juiste juridische expertise en skills. Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgevers door juridische expertise in te zetten en om juridische processen te optimaliseren. USG Legal Professionals werkt proactief en kostenefficiënt en levert kwaliteit en continuïteit. 

ILLU-_WORKING TOGETHER - LEGAL


Onderdeel van USG Professionals

USG Legal is, net als USG Finance en USG MarCom, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.