Legal professional binnen de publieke sector
Wij bieden vanuit USG Legal Professionals de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. Wij gaan op zoek naar de optimale match voor de jurist en de opdrachtgever.

Flexibele inzet van juridische professionals

ILLU-_EDUCATION - LEGAL

Legal professionals

De juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. Een optimale match die past binnen het team en de organisatie. De juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. We ontzorgen organisaties door juridische expertise op het gewenste rechtsgebied aan te bieden.

ILLU-_JOB OFFER - LEGAL

Optimale match

Wij gaan op zoek naar de optimale match die past voor de jurist en de opdrachtgever. Onze juridische professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau: van junior jurist tot zeer ervaren legal professional. Wij staan voor een informele werksfeer, geen strak keurslijf en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
ILLU-_WORKING TOGETHER - LEGAL

Snel up en running

De legal professionals maken deel uit van een goed opgeleid team. Wij zorgen voor de optimale match waardoor de legal professional snel up en running is binnen het team, de werkzaamheden en de organisatie. We leveren kwaliteit en continuïteit met de juiste betrokkenheid.

Juridische detachering

USG Legal Professionals biedt organisaties de juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Met elkaar gaan wij op zoek naar de optimale match voor uw organisatie. Wij bieden onder andere kennis en expertise binnen de rechtsgebieden arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, vastgoedrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. USG Legal Professionals is een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. 

Vrouw geeft juridisch advies
Legal professional met aktetas

Onze legal professionals

USG Legal Professionals biedt advies en expertise van legal professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie. Wij zorgen voor de optimale match: de juiste persoon, met de juiste kwaliteiten die past binnen uw organisatie op het juiste moment. Of het nu gaat om detachering, interim of op freelance basis. Wij brengen bij USG Legal Professionals vraag en aanbod samen op een transparante manier. Wij doen wat zij beloven.

Ontwikkelmogelijkheden

Niets is zo belangrijk voor een carrière als de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Bij USG Legal Professionals vind je geen strak keurslijf, maar een informele werksfeer, een uitgebreid opleidingshuis en coaching specifiek gericht op het groeipad van de legal professional. Waarbij de legal professional in control is over het eigen ontwikkelpad.

Man op bank leest documenten

Neem contact op met USG Legal Professionals

Heeft uw organisatie in de publieke op korte termijn een legal professional nodig op het gebied van arbeidsrecht? Of wilt u graag snel een juridisch adviseur inzetten voor uw organisatie? Dan bent u bij USG Legal Professionals aan het juiste adres.

Het komt soms voor dat uw organisatie behoefte heeft aan extra capaciteit of kennis op uw Legal afdeling. Juridische detachering vanuit USG Legal Professionals biedt de oplossing om op korte termijn de optimale match te realiseren voor uw organisatie. We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers zijn wij een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner. Neem contact op met de accountmanagers van USG Legal Professionals. Wij bieden uw organisatie de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek aan.

Stephanie Slooff
Senior accountmanager publieke sector
Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector