Opdrachten binnen de zakelijke dienstverlening
Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven juristen gespecialiseerd in het civiel recht voor verschillende opdrachtgevers van USG Legal Professionals

Flexibele inzet van juridische professionals

ILLU-_GROWTH - LEGAL

Legal Professionals

De juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. Een optimale match die past binnen het team en de organisatie. De juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. We ontzorgen organisaties door juridische expertise op het gewenste rechtsgebied aan te bieden en dragen hierdoor bij aan de optimalisering van uw juridische processen.
ILLU-_EXPERIENCE - LEGAL

Optimale match

Wij gaan op zoek naar de optimale match die past voor de jurist en de opdrachtgever. Onze juridische professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau: van junior jurist tot zeer ervaren legal professional. Wij staan voor een informele werksfeer, geen strak keurslijf en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
ILLU-_JOB OFFER - LEGAL

Snel up en running

De legal professionals maken deel uit van een goed opgeleid team. Wij zorgen voor de optimale match waardoor de legal professional snel up en running is binnen het team, de werkzaamheden en de organisatie. We leveren kwaliteit en continuïteit met de juiste betrokkenheid.

Juridische detachering

USG Legal Professionals biedt voor organisaties de juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Met elkaar gaan wij op zoek naar de optimale match voor uw organisatie. Wij bieden onder andere kennis en expertise binnen de rechtsgebieden arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, vastgoedrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht. USG Legal Professionals is een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. 

Man en vrouw werken aan tafel
Valentine Recruiter USG Legal

Onze legal professionals

USG Legal Professionals biedt advies en expertise van legal professionals als antwoord op juridische en organisatorische vraagstukken binnen uw organisatie. Wij zorgen voor de optimale match: de juiste persoon, met de juiste kwaliteiten die past binnen uw organisatie op het juiste moment. Of het nu gaat om detachering, interim of op freelance basis. Wij brengen bij USG Legal Professionals vraag en aanbod samen op een transparante manier. Wij doen wat zij beloven. 

Ontwikkelmogelijkheden

Niets is zo belangrijk voor een carrière als de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Bij USG Legal Professionals vind je geen strak keurslijf, maar een informele werksfeer, een uitgebreid opleidingshuis en coaching specifiek gericht op het groeipad van de legal professional. Waarbij de legal professional in control is over het eigen ontwikkelpad.

Vrouw grijze jas met folders in hand

Neem contact op met USG Legal Professionals 


Heeft u op korte termijn een legal professional nodig op het gebied van arbeidsrecht? Of wilt u graag snel een juridisch adviseur inzetten voor uw organisatie? Dan bent u bij USG Legal Professionals aan het juiste adres.

Het komt soms voor dat u behoefte heeft aan extra capaciteit of kennis op uw Legal afdeling. Juridische detachering vanuit USG Legal Professionals biedt u een oplossing om op korte termijn de optimale match te realiseren voor uw organisatie. We zijn een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers zijn wij een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner.

Vanuit USG Legal Professionals bieden we de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek. 

Stephanie Slooff
Senior accountmanager publieke sector