USG Legal Academy Arbeidsrecht
• Salaris vanaf €3000 • Ervaring opdoen binnen het arbeidsrecht • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Wat ga je doen?

Naast de succesvolle USG Legal Academy Rijksoverheid hebben wij nu ook de USG Legal Academy Arbeidsrecht!

Ben jij een ambitieuze junior jurist die affiniteit heeft met het arbeidsrecht en wil jij je kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? Dan is de USG Legal Academy Arbeidsrecht iets voor jou! In deze unieke opleiding combineer je een theoretisch programma met praktijkervaring bij een van onze opdrachtgevers. Zo kan je komen te werken bij een rechtsbijstandsverzekeraar, een overheidsorganisatie of advocatenkantoor. Op deze manier kan je hetgeen je leert direct in de praktijk toepassen!

 

Man en vrouw werken aan tafel

Meld je aan voor de USG Legal Academy

Wij nemen daarna contact met jou op om meer informatie over de academy te geven. De eerst volgende academy start 14 februari.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Legal - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Valentine Banz of onze resourcemanager Valentijn Schnater!
Valentijn Schnater
Resourcemanager