Werken bij USG Legal
Ga als legal professional bij ons aan de slag en maak deel uit van een goed opgeleid team. Wij staan voor een informele werksfeer, kennen geen strak keurslijf en zorgen altijd voor een goede balans tussen werk en privé.

Werken bij USG Legal

Bij ons werk je aan jezelf en heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf je loopbaan en je ontwikkelt jouw kennis en skills, binnen en buiten de gebaande paden, en daarmee jouw duurzaamheid voor de toekomst. Wij weten dat als jij op de juiste plek zit, je in je element bent en je het beste werk levert. Dat is goed voor jou en voor onze opdrachtgevers. Daarom sta jij bij ons centraal, met jouw unieke ervaringen, wensen en ambities.

USG Legal Professionals biedt jou als legal professional de volgende voordelen:

  • Wij zijn een van de partners van de Rijksoverheid. Daarnaast zijn wij ook de voorkeursleverancier van verschillende gemeenten, waterschappen, milieudiensten en veiligheidregio's. Ook hebben we een breed aanbod aan opdrachten in de zakelijke dienstverlening. 
  • Een uitgebreid onboardingsprogramma. Zo ben jij direct op de hoogte van jouw nieuwe werkomgeving en ben je snel up and running bij je nieuwe werkgever. 
  • Persoonlijke begeleiding. Bij USG Legal krijgen onze professionals allemaal een eigen resourcemanager: jouw persoonlijke aanspreekpunt op het gebied van jouw ontwikkeling, functioneren en welzijn.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de USG Legal Academy. Tijdens dit traineeship van 16 weken kun je ervaring opdoen bij de Rijksoverheid en ondertussen volg je één dag per week een opleiding bij onze Academy.
  • Jaarlijks organiseren wij exclusieve informatiedagen, thema avonden en masterclasses. Hierdoor blijf jij op de hoogte van alle actuele onderwerpen op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, privacy recht en meer. 
  • We bieden jou de mogelijkheid tot het deelnemen aan online trainingen van de Online Academy en Good Habitz, die jou kunnen helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • En natuurlijk een gezellig team met onze andere legal professionals!

Neem contact op met een van onze recruiters