De ultieme tips voor de Legal interimmer: Team Resource Management schiet te hulp!
Carrière
1 minuut leestijd

De ultieme tips voor de Legal interimmer: Team Resource Management schiet te hulp!

Als juridisch interimmer sta je vaak voor diverse uitdagingen en kansen. Gelukkig ben je niet alleen; het resource management team, bestaande uit Valentijn, Mandy en Kristen, deelt graag de ultieme tips om jouw succes te stimuleren. Lees verder en ontdek hoe je jouw carrière als Legal interimmer naar een hoger niveau tilt.

Over het resource management team

Team resource management staat klaar voor iedere jurist bij USG Legal. Zij bieden continu ondersteuning en begeleiding aan de juridische professional. Dit doen ze onder andere door regelmatig contact te onderhouden, zowel telefonisch als persoonlijk, om te zorgen dat de jurist zich gesteund voelt en eventuele vragen of uitdagingen direct kunnen worden aangepakt. Kortom, het resource management team staat paraat om de juridische interimmers te ondersteunen op hun professionele reis.

1. Werk aan je professionele reputatie

“Zet je beste beentje voor en bouw een sterke professionele reputatie op. Je doet dit o.a. door consistent en op tijd werk af te leveren en positieve relaties op te bouwen met collega's. Bied bijvoorbeeld eens aan om koffie te halen! Een goede reputatie kan leiden tot een fijne werkervaring en mond-tot-mondreclame, wat weer tot nieuwe kansen kan zorgen.”

– Valentijn Schnater

2. Blijf up to date

“Houd je kennis van de juridische sector actueel door relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en marktontwikkelingen nauwlettend te volgen. Dit stelt je in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden en je toegevoegde waarde te vergroten.”

– Mandy Siersma

Tip: Abonneer je op juridische nieuwsbrieven en houd ons blog in de gaten voor juridische ontwikkelingen.

3. Maak gebruik van ontwikkelingsmogelijkheden

“Investeer in jezelf door deel te nemen aan professionele ontwikkelingsmogelijkheden, zoals cursussen, trainingen en netwerkevenementen. Door voortdurend te blijven leren en groeien, vergroot je niet alleen je vaardigheden en kennis, maar ook je kansen op interessante en lucratieve opdrachten.”

– Kristen Aras – Nijenhuis

Hoe ondersteunt USG Legal jou?: Wij bieden onze juristen online trainingen aan via Skillstown, SDU en AVDR. Deze trainingen geven de juristen de kans om hun kennis in het recht te verbreden of hun expertise te verdiepen.

Conclusie

Met deze ultieme tips heb je nu de sleutel tot succes in handen als juridische interimmer. Door te werken aan je professionele reputatie, up-to-date te blijven en gebruik te maken van ontwikkelingsmogelijkheden, leg je een stevig fundament voor een bloeiende carrière in de juridische wereld. Blijf gemotiveerd, blijf groeien en grijp elke kans aan om jezelf te onderscheiden. USG Legal staat klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Wil jij aan de slag bij USG Legal? Bekijk onze vacatures of kom direct met ons in contact. Ben je starter in het juridisch vakgebied? Bekijk onze Academy.

Deel dit artikel