De onboarding van Arjun: Hoe was de 3-daagse kick-off van de USG Legal Academy?
Carrière
1 minuut leestijd

De onboarding van Arjun: Hoe was de 3-daagse kick-off van de USG Legal Academy?

In maart is de 27-jarige Arjun Nirsoe begonnen bij USG Legal, waar hij zijn reis begint aan de USG Legal Academy. Als een veelbelovende toevoeging aan het team brengt Arjun al een sterke academische achtergrond, met een diploma in Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Utrecht. Hoe heeft hij zijn weg gevonden naar de USG Legal Academy en wat verwacht hij van het programma?

"Ik heb de USG Legal Academy gevonden via Google," legt Arjun uit. "Ik kende de naam USG wel, maar ik wist niet dat het zo groot was en hoe de organisatie er uitzag." 

Waarom heeft Arjun voor USG Legal heeft gekozen?

De keuze voor de USG Legal Academy was voor Arjun gebaseerd op het indrukwekkende programma dat wordt aangeboden. De focus op continue groei en ontwikkeling kenmerkt Arjuns vastberadenheid om zijn vaardigheden en expertise uit te breiden. 

"De onderwerpen die behandeld worden spreken mij aan en ik wil graag mijn kennis vergroten op het gebied van bestuursrecht."

Hoe verliep de sollicitatieprocedure?

Wat betreft de sollicitatieprocedure, merkte Arjun op dat deze vrij vlot verliep. "Er werd vrij snel contact opgenomen met mij via de recruiter," zegt hij. "Na de kennismaking met mijn resourcemanager ben ik goed begeleid en is alles helder uitgelegd." Arjun was onder de indruk van de ondersteuning en begeleiding die hij ontving.

Wat vond Arjun van de 3-daagse kick-off van de Academy?

"Een ervaring rijker en mooie herinneringen overgehouden aan de kick-off."

Arjun vond/vindt onboarding van de Acadamy, inclusief de 3-daagse kick-off, een motiverend begin van zijn loopbaan. "Ik heb mede juristen ontmoet en heb een connectie kunnen maken, waardoor ik denk dat we onderling makkelijker connecties konden maken."

Waar kijkt Arjun het meest naar uit dit jaar?

Met een uitdagend, maar indrukwekkend jaar voor de boeg kijkt Arjun vooral uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen en het volgen van het programma. 

"Ik kijk het meest uit om nog meer nieuwe mensen te ontmoeten, het programma te volgen en mezelf te verbeteren en ontwikkelen door nieuwe vaardigheden te leren en deze ook te kunnen gebruiken tijdens de opdrachten."

Het is duidelijk dat hij klaar is om zijn stempel te drukken binnen USG Legal. Met zijn toewijding aan zijn persoonlijke groei en ontwikkeling zal hij ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de USG Legal Academy en het bredere juridische veld!

Wil jij ook aan de slag als jurist tijdens de USG Legal Academy? Lees snel meer en meld je direct aan. 

Deel dit artikel