Hey ZZP'er, ben jij klaar voor je volgende opdracht?
Wij hebben diverse interessante interim opdrachten voor zzp’ers in de publieke sector en de zakelijke dienstverlening.

Wat we je bieden

  • Een groot landelijk netwerk: Wij bieden jou een groot landelijk netwerk met verschillende opdrachten op het gebied van bestuursrecht, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening, civiel recht, sociaal zekerheidsrecht, privacy en meer.
  • Partner van de Rijksoverheid: Wij helpen jou aan een baan bij de Rijksoverheid sector. USG Legal Professionals is partner van de Rijksoverheid en aanverwante uitvoeringsinstellingen.
  • Voorkeursleverancier binnen de publieke sector: Als voorkeursleverancier kunnen we jou aan legal opdrachten helpen bij verschillende gemeenten (waaronder Amsterdam), waterschappen, milieudiensten, veiligheidsregio’s en zelfstandige bestuursorganen.
  • Zakelijke dienstverlening: Wij bieden jou als ZZP’er doorlopend interim opdrachten aan bij rechtsbijstandsverzekeraars, bouw- en vastgoedorganisaties, Nederlandse banken en op het gebied van ICT en Telecom.
  • Interim opdrachten op managementniveau: Wij bieden jouw opdrachten aan op het management niveau. Dit zijn opdrachten als teamleider, hoofd juridische zaken of legal manager.
  • Een aanspraakpunt: Als ZZP’er kan het fijn zijn om een aanspreekpunt te hebben tijdens een opdracht. We houden regelmatig contact met je en je kunt bij jouw contactpersoon terecht als je tegen problemen aanloopt op opdracht.
  • Snelle betaling: Jouw factuur wordt bij USG Legal Professionals snel betaald via een eenvoudig platform.
Man en vrouw werken aan tafel

Schrijf je in!

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als ZZP'er via USG Legal? Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Legal - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vragen?

Neem gerust contact op.