Interim legal opdrachten voor zzp’ers
Wij hebben diverse interessante interim opdrachten voor zzp’ers zowel binnen de publieke sector als de zakelijke dienstverlening.

Over deze functie

USG Legal Professionals heeft diverse interessante interim opdrachten voor zzp’ers zowel binnen de publieke sector als de zakelijke dienstverlening. We hebben doorlopend opdrachten op het gebied van het bestuursrecht, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening, civiel recht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, privacy en meer. USG Legal Professionals heeft een zeer groot landelijk netwerk. Onze organisatie is een plek met een stevige basis, waarmee wij opereren aan de bovenkant van de markt voor interim legal professionals. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact!

USG Legal Professionals is partner van de Rijksoverheid en de aanverwante uitvoeringsinstellingen. Daarnaast zijn we preferred supplier bij verschillende gemeenten (zoals Amsterdam), bij waterschappen, milieudiensten, veiligheidsregio’s en zelfstandige bestuursorganen. Daarnaast biedt USG Legal Professionals ook interessante interim opdrachten aan voor zzp’ers binnen de zakelijke dienstverlening. Op dit moment hebben we doorlopend opdrachten bij rechtsbijstandsverzekeraars, bouw- en vastgoedorganisaties en Nederlandse banken en op het gebied van ICT en Telecom.

USG Legal Professionals heeft regelmatig interim opdrachten voor zzp’ers op managementniveau. Dit zijn opdrachten zoals teamleiders, hoofd juridische zaken of legal managers. Wij vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Vanuit USG Legal Professionals zijn we op zoek naar de optimale match, zowel voor de zzp’er als voor de organisatie. Vanuit USG Legal Professionals leveren wij kwaliteit en continuïteit met de juiste betrokkenheid. We streven naar een duurzame samenwerking waarbij de lijnen kort zijn.

Tot slot is USG Legal Professionals een onderdeel van de stabiele RGF Staffing The Netherlands holding. Dit betekent snelle facturatie en tijdige communicatie over overeenkomsten.

Over USG Legal

USG Legal Professionals biedt voor organisaties de juiste juridische expertise, op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Onze juridisch professionals hebben stuk voor stuk een hoog kennisniveau: van junior jurist tot zeer ervaren juridisch professionals. En hebben bovenal de juiste mentaliteit.

Met elkaar gaan wij op zoek naar de optimale match voor uw organisatie. Wij bieden onder andere kennis en juridische expertise binnen de rechtsgebieden staats- en bestuursrecht, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening, privacy, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en meer. USG Legal Professionals is een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties.

 

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail
Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

Recente artikelen