TNO gunt USG Legal aanbesteding
Management
0 minuten leestijd

TNO kiest USG Legal als vaste samenwerkingspartner voor inhuur van juristen

Op 9 januari was de kick-off van de samenwerking tussen TNO en USG Legal. TNO, de onafhankelijke onderzoeksorganisatie die zich bezighoudt met innovatie en kennisontwikkeling op verschillende gebieden, heeft USG Legal geselecteerd als haar partner voor het leveren van professionals op het gebied van juridische expertises. USG Legal heeft de aanbesteding voor het perceel Legal gewonnen, waarmee zij verantwoordelijk wordt voor het leveren van professionals voor de juridische afdeling van TNO. De aanbesteding maakt deel uit van het inkoopbeleid van TNO voor de inzet van flexibele arbeid en professionals.

Het perceel Legal bij TNO Corporate Services Organisatie (de staforganisatie) zet tijdelijk professionals in om bij te dragen aan effectieve juridische zaken. De opdrachten zijn primair voor detachering. Alleen als dit niet mogelijk is en het past bij de opdracht, kan TNO via de bestaande partners een minicompetitie organiseren voor een nieuwe opdracht voor een zzp’er. We zijn trots om deze samenwerking met TNO aan te gaan en kijken ernaar uit om een positieve en professionele bijdrage te leveren aan de juridische afdeling van TNO.

Werken bij TNO

Wil jij als jurist werken voor een van de meest innovatieve onderzoeksorganisaties van Nederland? Dan is dit je kans om je aan te sluiten bij USG Legal en deel uit te maken van een dynamisch en inspirerend team. De meest voorkomende functieprofielen waarvoor TNO opdrachten zal uitzetten zijn; (senior) arbeidsjurist, contract manager, legal of IP counsel en juridisch medewerker. Voor deze rollen zijn wij per direct op zoek naar juristen.

Ben jij enthousiast geworden om tijdelijk voor TNO te werken via USG Legal en wil je meer weten?
Solliciteer direct en we nemen zsm contact met je op!

Over USG Legal
USG Legal biedt een breed aanbod aan detachering en ZZP-bemiddeling. Wij brengen vraag en aanbod in het recht bij elkaar door de verbinder te zijn tussen opdrachtgever en de Legal professional. De focus ligt hierbij op kwaliteit en diversiteit. Dat maakt USG Legal de innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner.

Deel dit artikel