USG Legal deelnemers die hun Yellow Belt certificaat krijgen
Carrière
1 minuut leestijd

De USG Legal Academy is vernieuwd tot een nog uitgebreider en vollediger traineeship

De USG Legal Academy heeft een transformatie ondergaan. Na zorgvuldig luisteren naar de behoeften van onze trainees en inzicht te hebben verkregen in hun professionele ontwikkeling, hebben we besloten om onze Academy te vernieuwen.

We begrepen dat de eerdere duur van 18 weken te kort en intensief was, vooral tijdens de opdracht bij de Rijksoverheid. Daarom hebben we het programma opnieuw vormgegeven om meer ruimte te bieden voor de opdracht en ook om langer met de USG Legal Academy groep te kunnen optrekken. Nu kunnen trainees gedurende een heel jaar hun vaardigheden aanscherpen en waardevolle ervaring opdoen terwijl ze zich voorbereiden op een succesvolle carrière als interim juridisch professional.

Hier zijn de belangrijkste veranderingen op een rij:

🟣Duur: Het programma is uitgebreid van 18 weken naar een volledig jaar, zodat je meer tijd hebt om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen.

🟣Maandelijkse trainingen: In plaats van iedere week, kom je iedere maand met je hele Academy groep naar ons kantoor in Almere voor trainingen.

🟣Traineeship-ervaring: Onze vernieuwde Academy voelt meer als een traineeship, met een focus op praktijkervaring en begeleiding.

🟣Uitgebreide trainingsmomenten: Naast de maandelijkse trainingen zijn er ook meerdaagse trainingsmomenten, zoals een 3-daagse onboarding bij de start en meerdere trainingsdagen in de zomerperiode.

🟣Vaste Academy groep: Jij bent onderdeel van jouw eigen Academy community groep. Samen ga je het traineeship aan en help je elkaar groeien.

🟣Inschrijvingen: Er zijn drie vaste startmomenten per jaar, waarvan de eerste 6 september 2023 is. Naar verwachting zijn de volgende momenten in januari en maart. Hier volgt nog definitieve communicatie over.

Veel blijft ook hetzelfde. Zo krijg je nog steeds een jaarcontract, een goed salaris en opleiding, begeleiding en een uitdagende opdracht bij de Rijksoverheid. Je haalt je Yellow Belt, krijgt persoonlijke begeleiding bij jouw carrièreplan en kunt deelnemen aan maatschappelijk betrokken activiteiten via NL Cares.

Schrijf je nu in voor de vernieuwde USG Legal Academy en kickstart jouw carrière als legal professional.

Schrijf je in!

Deel dit artikel