USG Legal

Wij komen graag met u in contact

USG Legal Professionals heeft daarnaast ook diverse interessante juridische interim opdrachten voor zzp’ers op het gebied van bestuurs(proces)recht, civiel recht, arbeidsrecht, privacy, omgevingsrecht, en meer. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

De directeur

Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector

De recruiters

Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector

Het salesteam

Rowan Wijnacker
Accountmanager publieke sector

In ons privacystatement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken

Postbus
Postbus 1
1300 AA Almere
Netherlands

Bezoekadres Almere
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere
Netherlands

T +31 (0)36 529 92 55
E info@usglegal.nl

 

Misstanden melden

Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan discriminatie, intimidatie, belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Via onderstaand formulier kun je dit bij ons melden. 

Klachten melden

Heb je een klacht of een opmerking? Stuur dan een mail naar klachten@rgfstaffing.nl

Onderdeel van USG Professionals

USG Legal is, net als USG Finance en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.