Wij staan op De Nationale Carrièrebeurs
Kom op 22 en 23 maart naar RAI Amsterdam. Je vindt ons bij stand nummer 88. Zien wij jou daar?

USG Legal op De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland. Je komt hier in contact met werkgevers. Natuurlijk is USG Legal ook aanwezig!

We verklappen alvast dat wij bij onze stand iets met Artificial Intelligence zullen gaan doen én er is een leuke winactie. 

Wat biedt USG Legal jou?

  • Een gezellig en goed opgeleid team van gepassioneerde juristen
  • Veel opdrachtgevers met een maatschappelijk karakter
  • Een groot landelijk netwerk
  • Altijd blijven ontwikkelen met o.a. workshops en netwerkbijeenkomsten
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze Academy
USG Legal team voor de stand op de beurs

Ontdek wat bij jou past

Op De Nationale Carrièrebeurs nemen wij graag de mogelijkheden met jou door. Neem hieronder alvast een kijkje.

AI afbeelding USG Legal

Onze Academy iets voor jou?

Je staat aan de start van je carrière. Wellicht weet je nog niet waar je moet beginnen. De USG Legal Academy geeft je de mogelijkheid om je weg in de juridische wereld te ontdekken. Je combineert de Academy met een uitdagende opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Je komt dus als interimmer bij ons in vaste dienst.

De USG Legal Academy is gericht op young professionals: tijdens een leer- en werktraject van 1 jaar leer jij zowel vaardigheden als theoretische kennis. Aan het einde van de USG Legal Academy heb jij je Lean Yellow Belt certificaat op zak (en kun je door voor je Lean Green Belt certificaat)!

Benieuwd geworden? Op De Nationale Carrièrebeurs in RAI Amsterdam op 22 en 23 maart '24 vertellen we jou graag meer over onze Academy. Je kunt hieronder ook alvast jouw contactgegevens en cv achterlaten!

Enthousiast geworden?

En past jouw profiel goed bij USG Legal? Laat hieronder jouw gegevens en cv achter en wij nemen binnen drie werkdagen contact met jou op. Dan vertellen wij jou graag meer over de mogelijkheden.

Winactie

Maak kans op 1x twee ticketmaster cadeaukaarten. We verloten deze onder de inschrijvingen. Op 28 maart maken we de winnaar bekend.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Legal - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.