USG Legal Oplossingen Dossierbehandeling
< Terug |Home > Onze oplossingen > Dossierafhandeling

Snelle en deskundige
dossierafhandeling

USG Legal helpt jouw organisatie bij het afhandelen van juridische dossiers. Hoeveel dossiers jouw organisatie ook heeft en hoe complex of specialistisch ze ook zijn. Wij kijken goed naar inhoud, gaan kostenefficiënt te werk en tonen een grote mate van slagvaardigheid. Op ons Legal Service Center behandelen wij duizenden dossiers per jaar. Dat maakt ons tot specialist. En daardoor kunnen we jou in iedere situatie helpen.

USG Legal Oplossingen Dossierafhandeling

Onze werkwijze

  • Het snel wegwerken van een werkvoorraad.
  • Het afhandelen van verschillende dossiers.
  • Het afhandelen van grote volumes uniforme dossiers.
  • Flexibele inzet en afhandeling tijdens pieken of bij overcapaciteit.

Het Legal Service Center

Ons Legal Service Center is een team van gespecialiseerde legal professionals. Dankzij de gebundelde expertise nemen wij juridische zaken snel en efficiënt in behandeling. Dat doen we bijvoorbeeld eenmalig, maar indien gewenst ook als strategische partner. Denk aan het verwerken van werkvoorraden of grote volumes. We behandelen bijvoorbeeld arbeidsrechtdossiers voor een vakbond en we vormen het secretariaat van een bezwarenadviescommissie.

Wij vertegenwoordigen (vrijwel) alle rechtsgebieden, zoals: aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursprocesrecht, consumentenrecht, huurrecht, incasso’s, letselschade, omgevingsrecht, pensioenrecht en bouwrecht.

Dossiers uitbesteden? Neem gerust contact op!

Kars Kroon

Senior Accountmanager

06 39 43 23 82 E-mail

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan