USG Legal Oplossingen Claim afwikkeling
< Terug |Home > Onze oplossingen > Claim afwikkeling

Zorgvuldige
afhandeling van uw claims

Claims hebben een grote impact op uw bedrijfsvoering en organisatie. Ze belasten niet alleen de juridische afdeling, maar ook de klantenservice, administratie en financiële afdeling. Het is dan ideaal dat wij klachten, sommaties en dagvaardingen voor u kunnen afhandelen.

Onze werkwijze

Wij zorgen voor de juiste claimstrategie, handelen klachten af, starten juridische en administratiefrechtelijke procedures en treffen schikkingen. Zorgvuldig, slagvaardig en kostenefficiënt. U zet ons in zodat u zich kunt blijven focussen op uw kernactiviteiten.

Afhandelen (massa)claims

Het afhandelen van (massa)claims is onze specialiteit. We doen dit voor uiteenlopende opdrachtgevers, van verzekeraars tot luchtvaartmaatschappijen. Wij vertegenwoordigen (vrijwel) alle claims, zoals: schadeclaims, rentederivaten, flight claims etc.

Claimstichting

Heeft u te maken met een claimstichting? Wij hebben hier ervaring mee en weten hiermee om te gaan. Daarom kiezen wij de strategie die bij u past. Zo richten wij werkprocessen in, maken duidelijke werkafspraken en stellen beleidsdocumenten op.

Het Legal Service Center

Ons Legal Service Center is een team van gespecialiseerde legal professionals. Dankzij de gebundelde expertise nemen wij juridische zaken snel en efficiënt in behandeling. Dat doen we bijvoorbeeld eenmalig, maar indien gewenst ook als strategische partner. Denk aan het verwerken van werkvoorraden of grote volumes. We behandelen bijvoorbeeld arbeidsrechtdossiers voor een vakbond en we vormen het secretariaat van een bezwarenadviescommissie.

Wij vertegenwoordigen (vrijwel) alle rechtsgebieden, zoals: aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursprocesrecht, consumentenrecht, huurrecht, incasso’s, letselschade, omgevingsrecht, pensioenrecht en bouwrecht.

Neem contact met ons op

Kars Kroon

Senior Accountmanager

06 39 43 23 82 E-mail

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan