USG Legal Oplossingen Flexibele inzet
< Terug |Home > Onze oplossingen > Flexibele inzet

Flexibele inzet
van juridische kennis

Hebt u een jurist nodig op flexibele basis? Of wilt u juist een flexibele schil? Wij stellen een flexpool van geschikte juristen voor u samen. U kunt de professionals inzetten wanneer u maar wilt. U kunt per dag of per week aangeven welke capaciteit u nodig hebt. Uiteraard helpen wij u ook aan interim juristen.

USG Legal Oplossingen Flexibele inzet

Onze werkwijze

Met USG Legal heeft u altijd flexibele en juridische professionals tot uw beschikking. Met het juiste profiel en de juiste expertise. Op het moment dat u ze nodig heeft. U bepaalt zelf hoe u wilt samenwerken: als strategisch partner of projectmatig op basis van een fixed fee. Eigenlijk is alles mogelijk. En, u weet altijd waar u aan toe bent.

Wij vertegenwoordigen (vrijwel) alle rechtsgebieden, zoals: aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursprocesrecht, consumentenrecht, huurrecht, incasso’s, letselschade, omgevingsrecht, pensioenrecht en bouwrecht.

Wilt u in contact komen?

Manon Masseling

Accountmanager zakelijke markt

06 53 22 14 90 E-mail

USG Legal

USG Legal is, net als USG Finance en USG Marketing & Communications, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan