Leuk je ontmoet te hebben op De Nationale Carrièrebeurs!
Laat gemakkelijk je cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Legal vacatures

Of je nu een baan in de juridische sector zoekt in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Utrecht of Assen, door het hele land hebben we leuke legal vacatures open staan op HBO- en WO-niveau.

USG Legal Academy

Kick-start jouw carrière en ontdek jouw weg in de juridische wereld. Je combineert de Academy in 16 weken met een uitdagende opdracht. Je krijgt direct als je start een jaarcontract!

De publieke sector

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan bij de Rijksoverheid, een provincie of gemeente? Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven juristen gespecialiseerd in het bestuursrecht.

 

Open sollicitatie

Wil je jezelf inschrijven zodat wij een baan voor je kunnen vinden op basis van je cv? Doe dan een open sollicitatie, schrijf je daarmee vrijblijvend online in en we nemen contact met je op.

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je USG Legal - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Meer weten? Vraag het onze recruiters!

Josephine de Munk
Senior recruiter