ProfessionalsZzp-netwerk

Ben jij een juridisch zzp’er?

USG Legal Professionals is altijd op zoek naar ervaren juridische zzp’ers die gebruik willen maken van een professioneel netwerk. Hieronder lees je wat wij jou kunnen bieden.

Ons zzp-netwerk voor jou
Als ervaren juridisch zzp’er of freelancer ben je bij USG Legal aan het juiste adres. Tenminste,  als je gebruik wilt maken van een landelijk netwerk van opdrachtgevers en juridische collega’s want dat is wat we je onder andere bieden. Daarnaast organiseren we bijvoorbeeld regelmatig netwerkbijeenkomsten met interessante sprekers voor jou en je vakgenoten. 

Senior specialist
Om de tijdelijke juridische opdrachten bij onze opdrachtgevers snel en professioneel op te kunnen pakken, is het belangrijk dat je als zzp’er of freelancer beschikt over ruime inhoudelijke werkervaring. Zzp-ers die voor USG Legal aan de slag willen hebben minimaal 8 jaar relevante werkervaring op het gevraagde rechtsgebied. Je hebt ervaring met diverse opdrachten en in verschillende rollen en jouw kennis houd je altijd up to date. Je bent een gedegen adviseur en je hebt een pragmatische instelling. Als senior specialist ben je niet alleen communicatief – mondeling en schriftelijk – sterk maar ook zeer flexibel, praktisch en doelgericht.

Maatwerk leveren
Bij het inhuren van juridische kennis vragen opdrachtgevers steeds vaker om professionals die niet alleen flexibel zijn maar die ook echt maatwerk kunnen leveren. Specialisten die juridisch zeer goed onderlegd en ervaren zijn en die direct en effectief aan de slag kunnen voor de klant.  

Als zzp'er aan de slag voor USG Legal
USG Legal biedt jou als juridisch zzp-er uitdagende, specialistische opdrachten bij interessante opdrachtgevers. We werken veelal op basis van resultaatsverplichtingen. Je werkt projectmatig en kunt je werk in de meeste gevallen flexibel indelen.
Per rechtsgebied bouwt USG Legal aan een flexibele pool en biedt jou de mogelijkheid om daarin te participeren. De voordelen die hierbij horen zijn onder andere een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en vakgenoten, juridisch inhoudelijke netwerkbijeenkomsten en deelname aan vaktrainingen.

Meer informatie
Meer informatie over het zzp-netwerk van USG Legal Professionals? Lees dan eens de ervaringen van twee zzp'ers met wie wij regelmatig samenwerken. Of neem direct contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.