ProfessionalsWerving en Selectie

Ben jij een ervaren juridisch professional en zoek je een vaste baan?

USG Legal Professionals is altijd op zoek naar ervaren juristen die een vaste functie voor ogen hebben, via werving en selectie of via executive search. Lees hieronder hoe wij je daarbij kunnen helpen. 

Vaste juridische baan via werving en selectie
Opdrachtgevers vragen ons regelmatig om op zoek te gaan naar een vaste aanvulling op hun team. Ze zijn op zoek naar juridische professionals met minimaal drie jaar werkervaring (medior niveau) die zich hebben gespecialiseerd op een bepaald rechtsgebied of die binnen een specifieke branche werkzaam zijn. Ben jij die ervaren jurist die we zoeken? We gaan graag voor je aan de slag, op basis van jouw competenties en ambities.

Executive search
Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou als ervaren juridisch professional uitstekend helpen bij het vinden van een vaste baan op executive search niveau. Het is daarbij belangrijk dat je minimaal acht jaar werkervaring hebt, in eindverantwoordelijke posities. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke ambities en wensen daarbij als uitgangspunt. 

Sollicitatietraject W&S
USG Legal start een W&S-traject altijd met een uitgebreide organisatie- en functieanalyse, in samenspraak met de opdrachtgever. Aan de hand deze analyse brengen we de vereiste competenties nauwkeurig in kaart. Vervolgens maken we een eerste selectie uit ons uitgebreide netwerk van juristen. In overleg met de opdrachtgever nodigen we uitsluitend de beste kandidaten uit. In een persoonlijk gesprek met een recruiter en accountmanager van USG Legal stellen we gezamenlijk vast of een functie geschikt is en aansluit bij de competenties en ambities van jou als kandidaat. Daarna volgt een kennismaking met de potentiële werkgever. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Dit kan zowel plaatsvinden op het kantoor van USG Legal als bij de opdrachtgever. Vervolgens is het aan de opdrachtgever om een keuze te maken. Als het W&S-traject is afgerond naar tevredenheid van zowel opdrachtgever als juridisch professional, houdt USG Legal met beide partijen contact.

Contact
Ben je op zoek naar een vaste functie bij één van de opdrachtgevers van USG Legal? Of wil je als ervaren juridisch professional meer weten over juridische werving en selectie en executive search bij USG Legal? Neem dan contact op met één van onze recruiters.  Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.