Stagemogelijkheden bij USG Legal

Een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht binnen USG Legal Professionals is dé manier om onze organisatie te leren kennen. We vertellen je er graag meer over.

Op het gebied van stages zijn er bij USG Legal meerdere mogelijkheden. Zo zijn bij ons bijvoorbeeld meewerkstages voor HBO- en WO-studenten mogelijk.

Wederzijds profijt
USG Legal is regelmatig op zoek naar nieuwe stagiaires. Het is voor jou de ideale manier om kennis te maken met de dynamiek van USG Legal. Een stage bij ons geeft je de gelegenheid om rond te kijken binnen onze organisatie, vragen te stellen, te sparren met juridische professionals en onze klanten te ontmoeten. Voor ons is het een mooie investering in mogelijk nieuwe collega’s.

Ook voor sollicitatietips
Ben je op zoek naar een (nieuwe) juridische baan? Dan is het goed om te weten dat je bij USG Legal niet alleen terecht kunt voor het opdoen van werkervaring, maar dat je ook voor sollicitatietips bij ons aan het juiste adres bent. We geven je hierin graag advies.

Meer informatie?
Heb je vragen over stages bij USG Legal? Of wil je nog meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met onze recruiters, of vul het contactformulier in.

Deel op:
Print of mail deze pagina: