ProfessionalsProfessionals

Ben je een Professional en wil je je specialiseren?

USG Legal is regelmatig op zoek naar ervaren juridisch professionals. Juristen met een afgeronde wo-opleiding en meer dan 3 jaar werkervaring. Lees hieronder wat wij jou kunnen bieden én wat we van je vragen.  

Interimopdrachten
Heb je als jurist meer dan 3 jaar ervaring en wil je jezelf verder specialiseren en verder groeien in je rol als juridisch professional? Dan gaan we graag een gesprek met je aan. Als USG Legal Professionals kunnen we je veel bieden, maar we vragen ook veel van je. Dat zie je ook terug in onze kernwaarden .

We zijn op zoek naar jou als professional als je:

 • Een bevlogen jurist bent die vakinhoudelijk sterk is en je graag nog meer wilt verdiepen in je vak.
 • Je snel kunt aanpassen aan een nieuwe werkomgeving en als je nieuwe materie snel en makkelijk op kunt pakken. 
 • Je het leuk vindt om kennis te delen, trainingen te geven en collega’s te coachen
 • Flexibel bent in het reizen voor en naar verschillende opdrachtgevers, want USG Legal werkt landelijk voor haar opdrachtgevers.
 • Beschikt over een sterk analytisch vermogen, communicatief sterk bent en snel tot de kern kunt komen bij het schrijven van stukken.
 • Wilt bijdragen aan het succes van onze organisatie door commercieel mee te denken, want daar zijn we bij USG Legal samen verantwoordelijk voor. 
 • Praktisch, doelgericht en ondernemend bent.

Jouw ontwikkeling staat centraal
Wat we jou kunnen bieden:

 • Intensieve begeleiding door je resourcemanager.
 • Veel ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen.
 • Snelle doorgroei als interimmer naar de rol van senior jurist, coachen van collega’s, projecten leiden, verantwoordelijke(re) opdrachten uitvoeren en trainingen geven.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Ervaren collega’s die kennis graag met je delen.  

Werken als juridisch professional binnen de overheid
USG Legal heeft jarenlange ervaring als juridische dienstverlener binnen de overheid. Als juridisch professional binnen de publieke dienstverlening vindt je het interessant om je bezig te houden met complexe beleidontwikkelings- en besluitvormingsprocessen en weet je daar je weg in te vinden. Opdrachten binnen de overheid zijn zeer divers. Je kunt denken aan de afhandeling van hoger beroepschriften, beleidsontwikkeling op gebied van milieurecht en een functie als juridisch (beleids)adviseur binnen de directie van een ministerie.
 
Werken als juridisch professional binnen de zakelijke dienstverlening
Binnen de zakelijke dienstverlening heeft USG Legal diverse interessante opdrachtgevers. Je werkt in een snelle, commerciële omgeving waarin er veel verandert in korte tijd. Jij hebt je sporen hierin verdiend en bent in staat om commercieel en inhoudelijk mee te denken met je opdrachtgever. Voorbeelden van opdrachten zijn het behandelen van complexe contractrechtelijke zaken binnen de IT-sector, projectleider bij de behandeling van juridische dossiers, opstellen van overeenkomsten en arbeidsjuridisch adviseur bij een organisatie binnen de zakelijke dienstverlening.

Werken bij USG Legal?
Wil je meer weten over werken bij USG Legal Professionals? Lees dan eens de ervaringen van vier van onze professionals. Of neem direct contact op met één van onze recruiters. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.