ProfessionalsContactVolg USG Legal via social media

Volg USG Legal Professionals via social media

We komen en blijven via social media graag in contact met jou als juridisch professional. Sluit je aan bij onze LinkedIn-groep en volg ons via Twitter.

LinkedIn groep: Dutch Legal Professionals 
Om kennis met elkaar te delen en jou als juridisch professional een online netwerk met vakgenoten aan te bieden heeft USG Legal een speciale LinkedIn-groep opgezet: Dutch Legal Professionals. Het is dé plaats om met vakgenoten inhoudelijke discussies te voeren. Als je een LinkedIn account hebt kun je je hier gratis bij aansluiten. Je bent van harte welkom.

Contact met onze recruiters
Onze recruiters zijn erg actief op LinkedIn! Heb je een vraag voor één van de recruiters van USG Legal? Neem dan gerust contact met hen op. Onze specialisten staan klaar om je van dienst te zijn.

Volg USG Legal via Twitter
Op onze Twitterpagina vind je de nieuwste vacatures, actuele blogartikelen en algemene nieuwsberichten over het juridische vakgebied en over USG Legal. We zien je graag terug op Twitter.

Juristenweblog.nl
Niet alleen via social media, maar ook via ons eigen weblog volgen de juridisch professionals van USG Legal juridische ontwikkelingen op de voet. Op die plaats zetten zij regelmatig interessante artikelen online waar je natuurlijk ook zelf op kunt reageren. Bekijk bijvoorbeeld eens de actuele meningen van bezoekers van juristenweblog.nl. Deel mee in onze kennis!

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.