Wie zijn wij?

De beste dienstverlener zijn op juridisch vakgebied, dat is waar we bij USG Legal Professionals voor gaan. Samen met onze ambitieuze juristen met professionele passie. Met collega’s die zich continu willen ontwikkelen. Want dát is het verschil tussen werken en carrière maken. En dat vinden we belangrijk.       

Jarenlange ervaring in juridische dienstverlening 
Niet voor niets zijn we marktleider in het leveren van juridische kennis en capaciteit. We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers. Om die reden zijn we in staat  juridische opdrachten aan te bieden die goed aansluiten bij wat je zoekt. Dat kunnen we doen omdat we jarenlange ervaring hebben in juridische dienstverlening en ons richten op één specifiek vakgebied.

Verschillende mogelijkheden
Van arbeidsrecht tot ondernemingsrecht, van bestuursrecht tot milieurecht, van junior tot senior posities, USG Legal heeft het allemaal in huis. We zijn dé specialist in juridische functies. De dienstverlening die we onze klanten bieden is dan ook heel breed en altijd op maat. Zij kunnen kiezen uit interim-, project- of adviesbasis maar we bieden hen ook legal outsourcing of mediation en leveren docenten recht. Volop mogelijkheden dus voor jou als legal professional. 

Werken bij USG Legal
Als jurist bij USG Legal ben je als young professional, professional of zzp’er werkzaam op diverse interimprojecten bij opdrachtgevers die zoveel mogelijk bij jouw ambities en je doelen passen. We kunnen je inzetten vanwege je specifieke kennis als de opdrachtgever die niet in huis heeft. Maar ook om pieken in werkdruk op te vangen of bij ziekte en zwangerschap. We doen daarbij wel een beroep op je flexibiliteit, bijvoorbeeld met betrekking tot standplaats en werktijden.
 
Diverse opdrachtgevers
USG Legal heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers:

  • Binnen de overheid: gemeenten, provincies, ministeries, uitvoeringsinstellingen, agentschappen, zelfstandige bestuursorganen.
  • Op de zakelijke markt: financiële dienstverleners, organisaties binnen de energie-, retail- en telecombranche, vakbonden en rechtsbijstandverzekeraars.
  • Binnen de non-profit sector: onderwijsorganisaties, zorginstellingen, ontwikkelingsorganisaties en culturele instellingen.

Onderdeel van USG People
USG Legal Professionals is één van de USG People merken en maakt sinds 2012 deel uit van de divisie USG Professionals. Meer hierover lees je op de pagina Onze strategie.

Contact
Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we jou als juridisch professional kunnen bieden? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht. Ook in onze brochure vind je informatie over werken bij USG Legal.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.