Waarom USG Legal Professionals?

Onze focus ligt bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat zie je onder andere terug in de manier waarop we je begeleiden. Daarnaast biedt werken bij USG Legal jou als juridisch professional nog meer voordelen.     

Specialisten voor specialisten
USG Legal stelt jou als juridisch professional centraal. Zo krijg je bij ons een persoonlijke coach die je intensief begeleidt. Onze ervaren resourcemanagers hebben een juridische achtergrond en zijn zelf gestart als juridisch professional. Hierdoor garanderen wij een goede gesprekspartner en de juiste coaching. Je kunt altijd bij hem of haar terecht. 

Ervaring die jou helpt
We kunnen je juridische opdrachten bieden die aansluiten bij wat je zoekt. Dat kunnen we doen omdat we jarenlange ervaring hebben én een groot netwerk van opdrachtgevers.

Persoonlijke ambities
Je krijgt bij USG Legal veel ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen. We zijn ook oprecht geïnteresseerd in jou als persoon: je persoonlijke ambities en je doelen en helpen je graag die te bereiken. Daarom hechten we bijvoorbeeld aan een goede balans tussen werk en privé.
 
Uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden
Uiteraard zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. We bieden je niet alleen een concurrerend salaris maar ook een premievrij pensioen, diverse bonusregelingen en een collectieve zorgverzekering. Een uitgebreid pakket dat we toespitsen op jouw persoonlijke situatie.     

Leerzame omgeving
Omdat we een grote organisatie zijn heb je veel collega’s die, net als jij, specialist zijn op een bepaald rechtsgebied. Dat zorgt voor een leerzame omgeving waarin je kennis met elkaar kunt delen. We faciliteren dat ook, onder andere door het regelmatig organiseren van interne kennissessies.

Landelijk netwerk biedt perspectief
Een ander voordeel is dat USG Legal opdrachtgevers heeft in veel verschillende branches én dat we een landelijk netwerk hebben. Op die manier kun je als specialist ervaring opdoen bij diverse bedrijven en organisaties. Daarnaast krijg je bij ons alle ruimte om mee te denken, ook commercieel. Dat stellen we zeer op prijs.    

Contact
Wil je meer weten over de voordelen van werken bij USG Legal? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.