Onze kernwaarden

Onze kernwaarden (business principles) zijn resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en vooruitgang. Ze vormen de basis van wie wij zijn en bepalen hoe wij dagelijks handelen en zakendoen. Ben jij die juridisch professional die zichzelf hierin herkent? 

De lat ligt hoog
USG Legal Professionals is een resultaatgerichte onderneming en wij willen daarom de beste dienstverlener in ons vakgebied zijn. Elke dag weer. We leggen de lat wat dat betreft hoog. Voor onszelf, maar ook voor jou als professional. We gaan continu na hoe we ons werk voor de klant nóg beter kunnen doen. Hoe hoog ligt jouw lat?

Professionele passie
De juridische professionals bij USG Legal hebben een uitgesproken passie voor het vak en de manier waarop we dingen doen. We hebben dan ook het vertrouwen dat we meer dan een goed resultaat kunnen neerzetten voor onze klanten. Niet alleen omdat we juridisch inhoudelijk sterk zijn maar ook omdat we out of the box durven te denken. We zijn benieuwd naar jouw passie als professional!    

Solide basis
De best mogelijke dienstverlening voor de klant, dat staat bij ons steeds voorop. Daarom is het belangrijk dat jij je als professional verbonden voelt met onze andere professionals én met de klant. Dat is essentieel voor de samenwerking en een optimaal eindresultaat. Wij zorgen graag voor een solide basis vanuit USG Legal.  

Altijd de beste oplossing
Wat betekent professionaliteit voor jou? Voor ons betekent dat: niet snel tevreden zijn en geen genoegen nemen met gemiddelde prestaties, maar altijd gaan voor de beste oplossing. Wij helpen jou als juridisch professional graag om de lat steeds een stukje hoger te leggen.

Innovatie staat voorop
Creatieve en innovatieve oplossingen hebben we hoog in het vaandel staan. Want wij geloven dat alles beter, effectiever of efficiënter kan. Dat kan alleen als je van elkaar kunt en wilt leren, kennis deelt en elkaar coacht. USG Legal is voortdurend op zoek naar vooruitgang: naar de beste manier om haar klanten te bedienen. We dagen je uit om daar een bijdrage aan te leveren. 

Contact
Wil je meer weten over werken bij USG Legal Professionals? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.