ProfessionalsUSG Legal als werkgeverOntwikkeling en opleiding

Jouw ontwikkeling bij USG Legal

Jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding staat bij ons hoog op de agenda. Je wordt daarbij begeleid door je persoonlijke coach. Wie bieden jou als juridisch professional verschillende mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen.  

Coaching on the job
Bij USG Legal richten wij ons sterk op de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Als je bij ons in dienst komt, krijg je daarom een resourcemanager, jouw persoonlijke coach toegewezen.
Daarnaast vinden we kennisdeling erg belangrijk. We organiseren daarom regelmatig jurisprudentieoverleggen en kennissessies binnen jouw vakgebied. Tijdens deze overleggen deel je kennis met je collega’s over actualiteiten en ontwikkelingen op het rechtsgebied of binnen de sector waarin jij werkzaam bent.

Jouw persoonlijk ontwikkelingsplan
Wij hechten veel waarde aan maatwerk als het gaat om jouw ontwikkeling. Onze young professionals hebben bijvoorbeeld vaak behoefte aan verbreding, terwijl onze ervaren juristen zich graag verder willen verdiepen in een specialisme. Daar houden we rekening mee. Met ondersteuning van je coach volg je daarom een persoonlijk ontwikkelingsplan. Daarin besteed je aandacht aan de ontwikkeling van zowel je juridisch inhoudelijke kennis als je competenties en vaardigheden (‘business skills’). Er is veel ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen – incompany en extern – die bij jou passen. Van je coach krijg je zeer regelmatig feedback. Niet alleen ná je opdrachten maar ook vóór en tijdens een opdracht.

Business skills
USG Legal is gericht op het ontwikkelen van competenties. Daarom bieden we regelmatig trainingen en workshops aan die niet zozeer gericht zijn op juridisch inhoudelijke onderpwerpen, maar op ‘business skills’. Daarbij kun je denken aan trainingen op gebied van presenteren, social media en onderhandelen.

Opleidingen
Je kunt ook verschillende externe opleidingen volgen. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de Webinars: een webabonnement Academie voor de Rechtspraktijk. Hiermee kun je onbeperkt op een moment dat jij dat wilt thuis vanachter je computer een seminar volgen. De onderwerpen van de Webinars zijn zeer verschillend, net als de rechtsgebieden. Uiteraard zijn er ook diverse Webinars over actualiteiten. Naast de webinars kun je ook denken aan Grotius opleidingen, een opleiding tot bedrijfsjurist en de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA).  

Contact 
Wil je meer weten over werken bij USG Legal Professionals? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.