ProfessionalsUSG Legal als werkgeverMaatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Oprechte aandacht voor mensen en betrokkenheid bij de maatschappelijke omgeving, daar staan wij voor. En dat verwachten wij ook van onze professionals.

Persoonlijke aandacht
USG Legal hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Dit uit zich in persoonlijke aandacht voor onze collega’s, opdrachtgevers en partners. Maar ook in een sterke betrokkenheid bij de maatschappij waarin wij leven.

Sociale doelen
Regelmatig sponsoren wij activiteiten met een sociaal doel. Zo kunnen opdrachtgevers, medewerkers en ZZP’ers op onze steun rekenen bij deelname aan sportieve acties als de Roparun of het wielerevenement Alpe d'HuZes. Daarnaast maken wij regelmatig afspraken met opdrachtgevers over een zogenoemde ‘social return on investment’. Als we bijvoorbeeld een aantal juristen inzetten bij een gemeente, dan kan de afspraak zijn dat we daarnaast een werkplek regelen voor een Wajonger.

Milieubewust vervoer
De meeste professionals van USG Legal reizen met het openbaar vervoer. Dat doen we omdat we daarmee het milieu ontlasten én omdat we onze opdrachtgevers meestal uitstekend met het OV kunnen bereiken. Als we toch eigen vervoer nodig hebben, rijden we in lease- en projectauto’s in de A- of B-categorie, met relatief lagere milieubelasting.

Online trainingen
Onze aandacht voor mensen zie je onder andere terug in de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling die we onze professionals aanbieden. USG Legal organiseert regelmatig incompany trainingen en workshops, maar ook externe opleidingen zijn bespreekbaar.

Meer informatie
Wil je meer weten over werken bij USG Legal Professionals? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.