Balans werk en prive bij USG Legal

Plezier in je werk én genoeg tijd voor een leuk privéleven? Bij USG Legal hebben we graag tevreden professionals aan het werk. In overleg vinden we samen de juiste balans.

Passende oplossing
Een goede balans tussen werk en privé is voor steeds meer werknemers een belangrijke afweging. Omdat wij willen dat onze professionals plezier hebben in hun werk, proberen we tegemoet te komen aan jouw wensen.

Volg thuis je Webinars
Dat we bij USG Legal flexibel zijn zie je ook terug in de trainingen en opleiding die je bij ons kunt volgen. Zo hebben we bijvoorbeeld Webinars: een webabonnement van de Academie voor de Rechtspraktijk. Hiermee kun je onbeperkt op een moment dat jij dat wilt thuis vanachter je computer een seminar volgen.

Andere werkweek
Bij USG Legal biedt verschillende mogelijkheden wat betreft de indeling van je werkweek. Zowel een 32-, 36- en 40-urige werkweek is bespreekbaar. Dat kun je afstemmen met jouw resourcemanager. Ook zijn diverse vormen van verlof mogelijk.

Meer informatie
Wil je meer weten over werken bij USG Legal Professionals? Neem dan contact op met één van onze recruiters, of vul het contactformulier in. Een overzicht van actuele juridische vacatures en opdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Werken bij USG Legal?

Enthousiast geworden over werken bij USG Legal? Bekijk dan onze actuele juridische opdrachten en vacatures in het vacatureoverzicht of stuur een open sollicitatie.