Over USG LegalOnze strategie

Onze strategie

USG Legal Professionals vindt intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers en professionals belangrijk om een optimaal eindresultaat te bereiken. We hebben een strategische formule ontwikkeld die aangeeft hoe wij graag samenwerken: 4 X P + I.

Duurzame relaties: 4 x P + I
Strategie betekent voor USG Legal: 

  • People: wij geloven in mensen, het opbouwen van duurzame relaties, het delen van specialistische kennis met elkaar en het centraal stellen van persoonlijke ontwikkeling.
  • Proces: wij kunnen werkprocessen geheel of gedeeltelijk uit handen nemen (insourcing, outsourcing, interim, maatwerk bieden) en op die manier échte waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers.
  • Program: wij denken mee met het beleid van onze opdrachtgevers en zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen en trends binnen ons vakgebied. Daarnaast bieden we creatieve en innovatieve oplossingen. Want alleen zó kunnen we onze klanten de beste dienstverlening op juridisch gebied bieden.    
  • Partnerships: langdurige relaties aangaan met opdrachtgevers, professionals, zusterorganisaties en advocatenkantoren, dat vinden we belangrijk.
  • Innovatie: we blijven onze processen verbeteren en nieuwe (creatieve) concepten op maat ontwikkelen. Dit doen we zodat we de beste in ons vakgebied zijn én  blijven.

De kracht van USG People
USG Legal Professionals maakt sinds 2012 deel uit van de divisie USG Professionals. Deze divisie bestaat verder uit de professionals-labels Engineering, Finance, HR, Marketing, Communication and Sales, ICT en Science. Al deze USG People merken richten zich op hoogopgeleide, ambitieuze professionals. We werken nauw met elkaar samen en kunnen daardoor ook gezamenlijk professionele oplossingen aanbieden aan opdrachtgevers.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions
Door onze specialistische juridische kennis op tal van rechtsgebieden is USG Legal in staat zeer complexe trajecten uit te voeren. Van start tot en met de uiteindelijke realisatie. We werken daarbij altijd nauw samen met onze opdrachtgevers en juristen. Want we geloven dat een goede samenwerking essentieel is voor een optimaal eindresultaat. Bovendien helpen we zo onze professionals en  klanten om de lat steeds een stukje hoger te leggen en hun ambities sneller te bereiken. Niet voor niets is onze tagline: Uniting Expertise, Accelerating Ambitions

Contact
Wilt u meer weten over de strategie van USG Legal Professionals? Neem dan contact met ons op.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.