Over USG LegalOnze mensen

De professionele drive van onze mensen

De professionals van USG Legal zijn geen doorsnee juristen. Ze zijn betrokken, pragmatisch en flexibel. Ze denken altijd verder dan hun opdracht en leggen de lat graag hoog. Dat geldt eigenlijk voor iedereen die bij ons werkt.  

Stapje verder gaan
Altijd bezig zijn om klanten de beste juridische dienstverlening te bieden. Dat doen we graag bij USG Legal Professionals. Of je nu als accountmanager bij ons werkt of als young professional of  professional bij één van onze opdrachtgevers werkt. Hoe we dat doen? Door niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van klanten maar een stap verder te denken en verder te gaan.

Onze juridische professionals
De professionals met wie we samenwerken zijn inhoudelijk zeer deskundig. Wij werken uitsluitend met juristen met een wo achtergrond. Ambitieus als ze zijn gaan ze altijd voor het beste eindresultaat. Dat doen ze met veel professionele passie maar ook met een positief-kritische houding. Tegelijkertijd zijn onze juristen zeer flexibel en praktisch ingesteld. Ze willen zich bovendien graag blijven ontwikkelen en daar geven wij hen graag de ruimte voor.

Goede juridische gesprekspartner
De meeste mensen die bij ons in het commerciële team  - accountmanagement, recruitment en resourcemanagement - werkzaam zijn hebben een juridische- of een HR achtergrond en zijn specialisten in hun vakgebied. Dat is belangrijk om een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor onze juridische professionals en onze opdrachtgevers. Zo kunnen we altijd zorgen voor een optimale dienstverlening.

Contact
Wilt u meer weten over de professionals die werken bij USG Legal Professionals? Neem dan contact met ons op.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.