Over USG LegalOnze kernwaarden

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden (business principles) zijn resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en vooruitgang. Ze vormen de basis van wie wij zijn en hoe wij dagelijks handelen en zakendoen. Maak kennis met het hart van onze organisatie. 

De lat ligt altijd hoog
USG Legal Professionals is een resultaatgerichte onderneming. Wij willen de beste dienstverlener in ons vakgebied zijn. Elke dag weer. We leggen de lat wat dat betreft hoog. Voor onszelf, maar ook voor alle professionals met wie we samenwerken. We gaan continu na hoe we ons werk voor de klant nóg beter kunnen doen. Door niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van klanten maar door een stapje verder te gaan en onze klanten te verrassen met het eindresultaat.

Echte passie voor het vak 
Ondernemen en hard werken zit ons in het bloed. Maar de juridische professionals bij USG Legal hebben ook een uitgesproken passie voor het vak en de manier waarop zij dingen doen. Wij hebben dan ook het vertrouwen dat we meer dan een goed resultaat kunnen neerzetten voor onze klanten. Niet alleen omdat we juridisch inhoudelijk sterk zijn maar ook omdat we out of the box durven te denken. En daar is de klant vaak zeer bij gebaat.   

Verbondenheid met elkaar én de klant
De best mogelijke dienstverlening voor de klant, dat staat bij ons steeds voorop. Of dat nu gebeurt door één juridisch professional of een heel projectteam. Daarom is het belangrijk dat al onze professionals zich verbonden voelen met elkaar én met de klant. Dat is essentieel voor de samenwerking en voor een optimaal eindresultaat. Onze professionals zetten zich daar volledig voor in. En wij zorgen voor een solide basis vanuit USG Legal.  

Helpen ambities sneller te bereiken
Professionaliteit betekent voor ons: niet snel tevreden zijn en geen genoegen nemen met gemiddelde prestaties. Altijd gaan voor de beste oplossing. Maar professionaliteit betekent ook een persoonlijke en pragmatische benadering en oog voor detail. Wij helpen onze professionals om de lat steeds een stukje hoger te leggen. En zij helpen onze klanten op hun beurt om hun ambities sneller te bereiken.

Innovatie staat voorop
Wij geloven dat alles beter, effectiever of efficiënter kan. Daarom streeft  USG Legal Professionals naar een cultuur van innovatief en creatief gedrag. Een cultuur van wederzijds leren, delen en coachen. Een cultuur van dialoog en experimenteren. Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar de beste manier om onze klanten te bedienen. We grijpen kansen om te innoveren dan ook met beide handen aan en bedenken graag mogelijkheden voor nieuwe producten of diensten.

Contact
Wilt u meer informatie over USG Legal Professionals? Neem dan contact met ons op.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.