Over USG LegalKwaliteit

USG Legal: kwaliteit is de norm

Kwaliteit staat bij USG Legal Professionals voorop. Niet alleen in wat we doen maar ook hoe we het doen. Dat geldt voor onze opdrachten, de contacten met onze opdrachtgevers en professionals én voor onze eigen organisatie. USG Legal is ISO 9001 gecertificeerd.

Kwaliteit: de lat ligt hoog
Zeggen wat je doet, doen wat je zegt en het ook bewijzen. Dat is de basis van de ISO 9001 certificering. USG Legal doet er alles aan om deze hoge norm waar te maken. Elke dag opnieuw. Zijn we in staat om te voldoen aan de kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers en professionals? Werken we volgens de geldende wet- en regelgeving? En hebben we onze eigen organisatie kwalitatief op orde? We toetsen onszelf daarop bij alles wat we doen.

Ons kwaliteitsbeleid  
Op basis van de ISO normering en als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid heeft USG Legal een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet en ingericht. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om zelf goed de vinger aan de pols te houden. Zo meten we, onder andere in gesprekken met opdrachtgevers en professionals, voortdurend of we nog voldoen aan de kwaliteitsnormen. Bijvoorbeeld via klanttevredenheidsonderzoeken.

Heeft u een klacht of aanbeveling? Laat het ons weten
Bent u niet tevreden over de services van USG Legal Professionals? Of heeft u een aanbeveling ter verbetering? Laat het ons dan vooral weten. Het helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Neem daarvoor contact met ons op.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het kwaliteitsbeleid van USG Legal? Neem dan contact op met onze kwaliteitsmanager via 030-2305959 of info@usglegal.nl. We helpen u graag verder. 

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.