OpdrachtgeversProjectenReferentie ARAG

Een Flexpool voor ARAG

ARAG Rechtsbijstand verleent juridische bijstand aan particulieren en ondernemers. Via het Service Center kunnen klanten online of telefonisch hun juridische vragen stellen en desgewenst een zaak aanmelden. Doorgaans zijn dit vragen en zaken op het gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht. Het Service Center had behoefte aan extra capaciteit en wilde daarvoor een flexibele schil van juristen inzetten. Uiteraard dienen dit communicatief vaardige juristen – met specifieke kennis van genoemde rechtsgebieden – te zijn, die verzekerden kundig verder helpen.

Flexibele pool van juristen
USG Legal Professionals heeft een pool van flexibel in te zetten juristen die in vaste dienst zijn bij USG Legal. Voordat de juristen bij ARAG aan de slag gaan, zijn zij allemaal bij de rechtsbijstandverlener ingewerkt. Zodat zij direct inzetbaar zijn als daar behoefte aan is. Dagelijks geeft ARAG aan hoeveel juristen er die dag nodig zijn. Wanneer de juristen van USG Legal niet bij ARAG ingezet hoeven te worden, werken zij op het Legal Service Center van USG Legal. Hier worden onder meer arbeidsrechtdossiers en losse adviesvragen behandeld.

Optimale bezetting
Dankzij de specifieke kennis en flexibiliteit van de juristen van USG Legal worden vragen professioneel en snel, meestal direct, beantwoord. Bovendien is het Service Center van ARAG iedere dag optimaal bezet: er is geen over- of ondercapaciteit. In geval van ziekte of plotselinge drukte springen de reservejuristen van USG Legal binnen 2 uur bij.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.