OpdrachtgeversProjectenReferentie PostNL

Arbeidszaken bij PostNL

PostNL is een organisatie die volop in beweging is. Op de afdeling Arbeids-, Medezeggenschaps- en Juridische Zaken houden juristen zich onder meer bezig met ontslagzaken. Door onzekerheid ten aanzien van een reorganisatie was er behoefte aan een jurist met ervaring op het gebied van arbeidsrecht die voor een lange periode kon worden ingezet. Maar dan wel met de mogelijkheid voor PostNL om de samenwerking per direct te beëindigen. Daarnaast was er een flexibel team van ervaren arbeidsrechtjuristen en paralegals nodig, met veel specifieke kennis en de vaardigheid om zich snel binnen de organisatie in te werken.

Langdurige samenwerking
Via USG Legal Professionals is een arbeidsrechtjurist 2 maanden aan de slag gegaan om de organisatie en procedures van PostNL uitstekend te leren kennen. Vervolgens is de samenwerking voortgezet op basis van detachering. Eerst voor 1 jaar en vervolgens voor 2 jaar. PostNL houdt daarbij de mogelijkheid de samenwerking per direct te beëindigen, als er minder werk op de afdeling is dan verwacht. Door de intentie van PostNL om een langdurige samenwerking aan te gaan, houdt USG Legal de kosten laag. Daarnaast is er een flexibel team gevormd van paralegals, medior- en seniorjuristen die ervaring hebben met het behandelen van UWV-procedures, waarbij de senioren de paralegals begeleiden. Het team wordt wekelijks uitgebreid of verkleind, afhankelijk van de hoeveelheid zaken op dat moment.

Gespecialiseerde juristen
USG Legal zorgt voor een optimale bezetting, waarbij PostNL voor een lange periode gebruikmaakt van gespecialiseerde juristen. PostNL houdt daarbij de mogelijkheid om zonder extra kosten de samenwerking te beëindigen. Zo blijven in onzekere tijden de kennis van de organisatie en de kwaliteit van dienstverlening tóch gewaarborgd.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.