OpdrachtgeversProjectenProjecten - Zakelijke markt

Juridische projecten voor de zakelijke markt

Gewijzigde wet- en regelgeving, reorganisaties en andere veranderingen kunnen zorgen voor (te) hoge werkdruk. De ervaren juristen van USG Legal Professionals nemen u werk uit handen zodat u zich kunt blijven richten op uw kerntaken.

Uitvoering zoals ú dat wilt
Gewijzigde wet- en regelgeving, reorganisaties en plotselinge veranderingen kunnen de werkdruk binnen uw organisatie fors doen toenemen. USG Legal is in staat dit voor u op te vangen. Wij richten hiervoor een projectteam op maat voor u in  met de juiste professionals om het project op te zetten en uit te voeren. Bij u in huis (insourcing) of op ons Legal Service Center. Bent u op zoek naar specifieke aanvulling op uw eigen projectteam (cosourcing)? Ook dat is mogelijk: USG Legal levert de juristen die u mist in uw team. Uiteraard worden de werkzaamheden uitgevoerd zoals ú dat graag wilt; precies waar u behoefte aan heeft.

Projectteam op maat
USG Legal stelt het projectteam samen naar úw wensen. Als u dat wilt adviseren we u hierbij.  USG Legal heeft jarenlange ervaring met projecten op gebied van onder andere contractenrecht, claimafhandeling en juridisch (fraude) onderzoek. Ook richten we flexpools in, om u te voorzien van specialistische kennis op het moment dat u daar behoefte aan heeft.  USG Legal richt het projectteam op maat voor u in. Daarvoor selecteren wij de juiste individuen voor de verschillende rollen in het team, op basis van hun kennis, ervaring en competenties. Alle projectleiders die wij inzetten hebben een juridische achtergrond en ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. Daarnaast kan USG Legal ook zorgen voor administratieve ondersteuning en de benodigde software. Bovendien heeft u binnen het projectteam altijd één aanspreekpunt die ook rapporteert aan de opdrachtgever, zodat de communicatie overzichtelijk is en blijft.

Wilt u verder praten over uw juridische vraagstuk en de mogelijkheden voor een projectteam?
Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Neem contact op met onze accountmanager zakelijke markt

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze accountmanager:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

 

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.