OpdrachtgeversProjectenProjecten - Overheid

Projecten voor de overheid

Gewijzigde wet- en regelgeving levert uw organisatie veel extra werk op. Hetzelfde geldt voor de afhandeling van een grote hoeveelheid aan bezwaarschriften. Heeft u behoefte aan extra capaciteit en specifieke kennis? Een ervaren projectteam van USG Legal Professionals neemt deze extra werkzaamheden graag en goed van u over.

Uw extra werk uitvoeren
Wij zetten een projectteam met de juiste professionals in om uw extra werkzaamheden uit te voeren. Zo kunnen u en uw medewerkers zich op uw kerntaken blijven richten. We hebben ruime ervaring met projecten bij gemeenten, provincies, ministeries en publieke uitvoeringsinstanties. Daardoor is USG Legal in staat om een ervaren projectteam samen te stellen, gebaseerd op de gewenste kennis, ervaring en de juiste competenties. Of het nu gaat om de afhandeling van bezwaarschriften op bijvoorbeeld WOZ-beschikkingen, of het inrichten van een flexibele schil om tijdelijke ondersteuning te bieden op gebied van aangepaste (sociale) wetgeving: USG Legal richt een projectteam op maat voor u in.

Projectteam op maat
Het projectteam stellen wij samen naar úw wensen. Als u dat wilt adviseren we u hierbij. We helpen u graag bij vragen als: Welke expertise is er nodig? Wat is de juiste samenstelling van het team? En heeft u een ervaren projectleider nodig of laat u het team liever intern aansturen? USG Legal richt het projectteam op maat voor u in. Daarvoor selecteren wij de juiste individuen voor de verschillende rollen in het team, op basis van hun kennis, ervaring en competenties. Daarnaast kunnen we ook voor administratieve ondersteuning en specifieke software zorgen. Bovendien heeft u binnen het projectteam altijd één aanspreekpunt die ook rapporteert aan de opdrachtgever, zodat de communicatie overzichtelijk is en blijft.

Wilt u verder praten over uw juridische vraagstuk en de mogelijkheden voor een projectteam?
Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Neem contact op met onze accountmanager publieke sector

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze accountmanager:

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.