OpdrachtgeversProjectenProjecten - Not for profit

Projectteams voor de not-for-profitsector

Heeft u te maken met een plotseling hoge werkdruk door gewijzigde wet- en regelgeving, reorganisaties of andere veranderingen? De ervaren juristen van USG Legal Professionals nemen u werk uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw kerntaken.

Opvangen van uw werkdruk
Gewijzigde wet- en regelgeving, reorganisaties of plotselinge veranderingen kunnen zorgen voor een flinke toename van de werkdruk. USG Legal kan dit voor u opvangen. Met het inrichten van een projectteam nemen we de piekbelasting van u over. Dat doen we graag en goed. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van juridische projecten in de not for profit sector. USG Legal heeft onder andere projectteams ingericht voor het reviewen van contracten, de afhandeling van arbeidsrecht- en sociale zekerheidsrechtdossiers en de telefonische en online beantwoording van juridisch inhoudelijke vragen.  

Projectteam op maat
USG Legal stelt het projectteam samen naar úw wensen en adviseert u daarbij als u dat wilt.   We helpen u graag bij vragen als: Welke expertise is er nodig? Wat is de juiste samenstelling van het team? En heeft u een ervaren projectleider nodig of laat u het team liever intern aansturen? USG Legal richt het projectteam op maat voor u in. Daarvoor selecteren wij de juiste individuen voor de verschillende rollen in het team, op basis van hun kennis, ervaring en competenties. Daarnaast kunnen we ook voor administratieve ondersteuning en specifieke software zorgen. Bovendien heeft u binnen het projectteam altijd één aanspreekpunt die ook rapporteert aan de opdrachtgever, zodat de communicatie overzichtelijk is en blijft.

Wilt u verder praten over uw juridische vraagstuk en de mogelijkheden voor een projectteam?
Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.