OpdrachtgeversOnze juristen

Onze juristen

Bent u op zoek naar betrokken en flexibele juridische specialisten die bij uw organisatie passen en u deskundig van dienst zijn? Dan bent u bij USG Legal Professionals aan het juiste adres. We komen graag met u in contact.    

Onze juristen
Wij werken uitsluitend met juristen op wo-niveau. Onze professionals hebben ontwikkeling in een hoog vaandel staan en ambitieus als ze zijn gaan ze altijd voor het beste eindresultaat. Dat doen ze met veel professionele passie maar ook met een positief-kritische houding. Tegelijkertijd zijn onze juristen zeer flexibel en pragmatisch ingesteld.

De lat ligt altijd hoog
Bij USG Legal Professionals zijn we resultaatgericht. Wij willen de beste dienstverlener in ons vakgebied zijn. De lat ligt ligt hoog. Als organisatie gaan we met elkaar na hoe we ons werk voor u nóg beter kunnen doen. Door niet alleen te voldoen aan uw verwachtingen maar door een stap verder te denken en verder te gaan.

Verschillende rechtsgebieden, verschillende niveaus
Van arbeidsrecht tot ondernemingsrecht, van bestuursrecht tot milieurecht, van junior tot senior posities, USG Legal heeft het  in huis. We zijn allround gespecialiseerd en flexibel inzetbaar, altijd met de focus op uw inhoudelijke vraag. Wij zijn dan ook in staat om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen, door maatwerk te leveren. 

Contact
Wilt u meer weten over onze expertisegebieden? Onze accountmanagers helpen u graag.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.