OpdrachtgeversLegal OutsourcingReferentie CNV Vakmensen

CNV Vakmensen over outsourcing door USG Legal

CNV Vakmensen (CNVV) is met 135.000 leden de grootste bond binnen CNV. De bond vertegenwoordigt werknemers in het vervoer, de industrie, de voeding, de bouw en de facilitaire dienstverlening. CNVV zocht op korte termijn juridische ondersteuning om spoedeisende arbeidsrechtdossiers af te handelen. Door (tijdelijke) uitval van 5 juristen en verwachte toenemende drukte, wilde CNVV een flexibele oplossing op maat.

Fixed fee
USG Legal Professionals bood juridische ondersteuning aan voor een maximaal aantal uren per week, tegen een fixed fee en binnen het beschikbare budget. CNVV kon iedere week – op basis van het aantal spoedzaken in die week – zelf bepalen hoeveel uren zij de juristen van USG Legal daadwerkelijk willen inzetten. Daarnaast werd een deel van de arbeidsrechtdossiers uitbesteed: USG Legal neemt het gehele proces van de dossierbehandeling uit handen en de juristen handelen de dossiers zorgvuldig af.

Plezierige samenwerking
De ingeschakelde juristen van USG Legal helpen – naar volle tevredenheid van CNVV – de spoeddossiers deskundig af. USG Legal en CNVV werken plezierig samen en dragen samen de lusten en lasten. Een volwaardig partnership. Petra Bannink van CNVV: "Het was als afscheid nemen van een eigen, zeer gewaardeerde collega."

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.