TenneT over interim juristen van USG Legal

USG Legal Professionals vult de behoefte aan interim-juristen in bij TenneT. Yvonne Visser, manager Juridische Zaken bij TenneT, aan het woord. "Waarin USG Legal zich onderscheidt van andere bureaus, is dat USG Legal naast de selectie van interim juristen ook andere diensten aan haar klanten levert."

"Sinds een aantal jaren vult USG Legal voor TenneT naar volle tevredenheid de behoefte aan interim juristen in, hetzij door het inzetten van eigen medewerkers, hetzij door bemiddeling van zelfstandigen. USG Legal volgt de ontwikkelingen van TenneT en van de energiebranche. USG Legal weet waar de behoefte van TenneT ligt en kan snel en adequaat inspringen op de vraag. Er wordt duidelijk geïnvesteerd in het netwerk van interim juristen met expertise die aansluit op de behoefte. Het contact met USG Legal is met name persoonsgebonden; de accountmanager kent de samenstelling van het juridische team van TenneT, is goed op de hoogte van de cultuur en weet over het algemeen goed naar wat voor soort juristen TenneT op zoek is.

Waarin USG Legal zich onderscheidt van andere bureaus, is dat USG Legal naast de selectie van interim-juristen ook andere diensten aan haar klanten levert. USG Legal organiseert met enige regelmaat interessante bijeenkomsten waar general counsels / managers juridische afdelingen bij elkaar worden gebracht en zij over algemene of specifieke onderwerpen ideeën kunnen uitwisselen. Tevens organiseert USG Legal vakinhoudelijke bijeenkomsten waar bedrijfsjuristen worden uitgenodigd."

Over TenneT
TenneT is de eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa. Met 20.000 km aan hoogspanningsverbindingen en 36 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoort TenneT tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze focus is gericht op de ontwikkeling van een Noordwest-Europese energiemarkt en op de integratie van duurzame energie.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.