TNO aan het woord over USG Legal

Bij TNO, de Nederlandse organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek, heeft USG Legal een interim senior bedrijfsjurist gedetacheerd. Malinda Miener (General Counsel bij TNO) aan het woord over deze samenwerking.

“Ik heb USG Legal, en de bij haar werkzame accountmanagers, leren kennen als een erg professionele, integere en enthousiaste organisatie, die doorgaat met een opgedragen taak - in dit geval het plaatsen van een interim senior bedrijfsjurist - totdat deze tot in de puntjes is geregeld. Kritiek nemen de medewerkers van USG Legal ter harte en doet hier ook daadwerkelijk wat mee. Hierdoor is het vertrouwen in USG Legal erg groot dat een volgende opgedragen taak nog beter wordt uitgevoerd. De accountmanager luistert daarbij erg goed naar de klant en probeert in een paar gesprekken de organisatie en haar cultuur zo goed mogelijk te begrijpen om de juiste match tussen bedrijf en jurist te bewerkstelliggen.

Ik raad een ieder aan om met USG Legal in zee te gaan!”

Over TNO
TNO is de Nederlandse organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek. TNO heeft de missie mensen en kennis te verbinden, om zodoende te innoveren met impact.

Deel op:
Print of mail deze pagina: