OpdrachtgeversInterim juristenInterim juristen - Zakelijke markt

Interim juristen met een bedrijfsjuridische achtergrond

Heeft u tijdelijk behoefte aan een juridisch specialist? Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening is USG Legal Professionals altijd in staat een interim jurist met de juiste kennis, ervaring en competenties aan u te leveren.

Breed inzetbaar
Wellicht heeft u tijdelijk specifieke kennis en ervaring nodig. Of misschien heeft u te maken met bijvoorbeeld ziekte of een zwangerschapsverlof van een werknemer. Dan kan een interim jurist van USG Legal u van dienst zijn. Onze interim juristen beschikken over een pragmatische instelling en zijn breed inzetbaar: zowel in een adviserende rol als in een management- of uitvoerende functie.  USG Legal is onder andere actief op de bedrijfsjuridische rechtsgebieden en arbeidsrecht en specialistische vakgebieden als  bank- en effectenrecht, energie- en ICT-recht. Uiteraard werken wij voor u alleen met juristen die ervaring hebben binnen de zakelijke markt, met precies die kennis en ervaring waar u behoefte aan heeft.
Om dit mogelijk te maken investeert USG Legal in de kennis en ontwikkeling van de juridisch professionals, om hen op die manier optimaal voor te bereiden op een opdracht. Wij organiseren regelmatig trainingen en workshops voor en door onze juristen en stimuleren kennisdeling op ons juridisch inhoudelijke weblog.

Specialist op maat
Onze accountmanagers analyseren uw juridische behoeften en zorgen voor een passende oplossing. Vervolgens wordt de juiste interim specialist op het juiste niveau (junior, medior of senior) voor u geselecteerd. USG Legal heeft ruim 180 juristen in dienst, zodat wij u de continuïteit kunnen bieden die u zoekt. Daarnaast heeft USG Legal een breed netwerk van zzp’ers die actief zijn binnen de zakelijke markt. Onze juristen zijn flexibel inzetbaar, zodat zij altijd binnen een paar dagen beschikbaar zijn.

Succesvolle samenwerking
Onze inzet houdt niet op bij het detacheren van de juiste specialist. Ook bij de uitvoering van de opdracht blijft uw vaste contactpersoon bij USG Legal Professionals nauw betrokken. Zo houden wij intensief contact met u en uw organisatie om een succesvolle samenwerking te (blijven) garanderen.

Behoefte aan een interim jurist?
Of wilt u eerst meer informatie? Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Neem contact op met onze accountmanager zakelijke markt

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze accountmanager:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

 

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.