OpdrachtgeversInterim juristenInterim juristen - Overheid

Interim juristen met een bestuursrechtelijke achtergrond

Heeft u tijdelijk behoefte aan een juridisch specialist? Door onze jarenlange ervaring binnen de overheid zijn wij altijd in staat een interim jurist met de juiste kennis, ervaring en competenties aan u te leveren.

Specialisten overheid
USG Legal Professionals is marktleider in het leveren van juridische interimkrachten aan overheidsorganisaties. Wij hebben ruim 18 jaar ervaring met het detacheren van juristen binnen de publieke sector, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, politieorganisaties, zelfstandige bestuursorganen en publieke uitvoeringsinstanties. En we werken voor u alleen met juridisch professionals die ervaring hebben binnen de overheid. USG Legal heeft juristen in dienst met een wo-bestuursrechtelijke achtergrond, aangevuld met verschillende specialisatiegebieden, maar ook juristen met ervaring op het snijvlak van bestuursrecht en privaatrecht.

Inzetbaar op elke afdeling, voor elk type opdracht
USG Legal heeft als allround juridische dienstverlener een breed scala aan juridische kennis in huis. Daardoor zijn wij in staat inhoudelijk sterke en pragmatische juristen te leveren op verschillende rechtsgebieden: precies waar u behoefte aan heeft. De juridisch professionals van USG Legal zijn inzetbaar op verschillende functies binnen de publieke sector. Of het nu gaat om de functie van juridisch adviseur op een stafafdeling, een (uitvoerende) functie van jurist bezwaar en beroep, een wetgevingsjurist of een juridisch beleidsmedewerker. Om dit mogelijk te maken, investeert USG Legal in de kennis en ontwikkeling van de juridisch professionals, om hen op die manier optimaal voor te bereiden op een opdracht. Wij organiseren regelmatig trainingen en workshops voor en door onze juristen en stimuleren kennisdeling op ons juridisch inhoudelijke weblog.   

Specialist op maat
Onze accountmanagers analyseren uw juridische behoeften en zorgen voor een passende oplossing. Vervolgens wordt de juiste interim specialist, op het juiste niveau (junior, medior of senior) voor u geselecteerd.  USG Legal heeft ruim 180 juristen in dienst, zodat wij u de continuïteit kunnen bieden die u zoekt. Daarnaast heeft USG Legal een breed netwerk van ZZP-ers die werkzaam zijn binnen de overheid.  Onze juristen zijn flexibel inzetbaar, zodat zij altijd binnen een paar dagen beschikbaar zijn.

Succesvolle samenwerking
Onze inzet houdt niet op bij het detacheren van de juiste specialist. Ook bij de uitvoering van de opdracht blijft USG Legal Professionals nauw betrokken. Zo houden wij intensief contact met uw organisatie om een succesvolle samenwerking te (blijven) garanderen.

Behoefte aan een interim juridisch professional?
Of wilt u eerst meer informatie? Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Neem contact op met onze accountmanager publieke sector

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze accountmanager:

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.