OpdrachtgeversInterim juristenInterim juristen - Not for profit

Interim juristen voor de not-for-profit sector

Heeft u tijdelijk behoefte aan een juridisch specialist? Of mist u bepaalde juridische kennis? USG Legal Professionals selecteert voor u een interim jurist met de juiste ervaring, kennis en competenties.

Breed scala aan kennis in huis
Wellicht heeft u te maken met ziekte van een werknemer. Of misschien heeft u tijdelijk specifieke kennis en ervaring nodig. Dan is een interim jurist van USG Legal de oplossing. Onze juristen werken regelmatig voor not-for-profitorganisaties, zoals onderwijsorganisaties, zorginstellingen, ontwikkelingsorganisaties, vakbonden en culturele instellingen. De juridisch professionals van USG Legal zijn onder andere actief op de rechtsgebieden arbeidsrecht, onderwijsrecht en sociale zekerheidsrecht en zijn inzetbaar op verschillende typen functies: van beleidsontwikkeling tot uitvoering en evaluatie. USG Legal selecteert altijd een jurist met precies die kennis en ervaring die u vraagt. Om dit mogelijk te maken, investeert USG Legal in de kennis en ontwikkeling van de juridisch professionals, om hen op die manier optimaal voor te bereiden op een opdracht. Wij organiseren regelmatig trainingen en workshops voor en door onze juristen en stimuleren kennisdeling op ons juridisch inhoudelijke weblog.

Specialist op maat
Onze accountmanagers analyseren uw juridische behoeften en zorgen voor een passende oplossing. Vervolgens wordt de juiste interim specialist op het juiste niveau (junior, medior of senior) voor u geselecteerd.  USG Legal heeft ruim 150 juristen in dienst, zodat wij u de continuïteit kunnen bieden die u zoekt. Daarnaast heeft USG Legal een breed netwerk van zzp’ers die actief zijn binnen de not-for-profit sector.  Onze juridisch professionals zijn flexibel inzetbaar, zodat zij altijd binnen een paar dagen beschikbaar zijn.

Succesvolle samenwerking
Onze inzet houdt niet op bij het detacheren van de juiste specialist. Ook bij de uitvoering van de opdracht blijft USG Legal Professionals nauw betrokken. Zo houden wij intensief contact met u en uw organisatie om een succesvolle samenwerking te (blijven) garanderen.

Behoefte aan een interim juridisch professional?
Of wilt u eerst meer informatie? Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.