OpdrachtgeversDienstverlening

Onze juridische dienstverlening, uw succesvolle oplossing

Onze dienstverlening, dat zijn de ervaren, deskundige en betrokken specialisten van USG Legal Professionals. Samen vormen zij onze brede juridische expertise die we graag voor u inzetten. In welke vorm of waar dan ook.  

Wij nemen werk uit handen
USG Legal kan het gehele juridische proces voor u overnemen, of een gedeelte daarvan. We bieden u niet alleen capaciteit bij drukte of ter vervanging van ziekte. Door onze jarenlange ervaring in de juridische dienstverlening en de focus op één vakgebied kunnen we precies aansluiten bij wat u zoekt. Download hier een brochure over de dienstverlening van USG Legal (pdf).

Partnership
Doordat wij met u samenwerken op basis van partnership kunt u zich richten op uw kernactiviteiten. Dat kan doordat wij onze brede juridische expertise op zowel inhoudelijk als procesmatig vlak voor u kunnen inzetten. Dat doen wij door u een breed dienstenaanbod te bieden, met betrokken en deskundige mensen. Professionals die stuk voor stuk gedreven worden door hun passie en de wil om samen te werken.

Brede juridische dienstverlening
Heeft u tijdelijk een betrokken jurist nodig? Zoekt u een ervaren projectteam op maat? Of wilt u bijvoorbeeld deskundig advies bij een juridisch vraagstuk? U kunt altijd terecht bij USG Legal Professionals. Dat geldt ook voor het efficiënt uitbesteden van uw juridische processen (Legal Outsourcing). Én voor een aantal andere diensten die we voor u op een rij hebben gezet:
 
Interim juristen
Heeft u tijdelijk behoefte aan een interim jurist? Wij leveren altijd een interim jurist met de juiste kennis, ervaring en competenties.

Juridische projecten
Heeft u te maken met een grote hoeveelheid aan dossiers en komt u capaciteit tekort? De ervaren juristen van USG Legal nemen het werk uit handen. We stellen graag een juridisch projectteam samen naar úw wensen.

Juridisch advies
Heeft u een juridische vraag of wilt u een second opinion over een juridische kwestie? Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in uw vraagstuk en staan altijd voor u klaar om u te voorzien van juridisch advies

Legal outsourcing
Als u (een deel van) uw juridische processen uitbesteedt - legal outsourcing of ook wel legal process outsourcing - aan USG Legal weet u zeker dat uw werkzaamheden uiterst efficiënt en deskundig uitgevoerd worden. Daar zorgen onze juristen in het Legal Service Center voor.  

Aanvullende diensten
USG Legal heeft nog een aantal vormen van juridische dienstverlening in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor werving en selectie. En heeft u een permanente functie beschikbaar op legal management of directieniveau? Dan zetten we een executive search traject voor u in. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor specialisten op het gebied van mediation. Als u (tijdelijk) een docent recht nodig heeft, bent u bij ons ook aan het juiste adres. USG Legal streeft altijd naar maatwerk. We nemen uw vraag of probleem als uitgangspunt en leveren een oplossing op maat.

Contact
Wilt u verder praten over welke vorm van dienstverlening past bij uw vraagstuk? Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.