OpdrachtgeversContactVolg USG Legal via social media

Volg USG Legal via social media

We komen en blijven via social media graag in contact met u. Sluit u bijvoorbeeld aan bij onze LinkedIn-groep en volg ons via Twitter.

LinkedIn groep: Dutch Legal Professionals  
Om kennis met elkaar te delen en een online netwerk met vakgenoten aan te bieden heeft USG Legal een LinkedIn-groep opgezet: Dutch Legal Professionals. Het is dé plaats om met vakgenoten inhoudelijke discussies te voeren, artikelen te lezen en elkaar op de hoogte te houden over de laatste juridische ontwikkelingen. Met meer dan 10.000 leden is Dutch Legal Professionals de grootste Nederlandse juridische LinkedIn groep. Heb je een juridische achtergrond? Wij verwelkomen u graag bij Dutch Legal Professionals.

Volg USG Legal via Twitter
Op onze Twitterpagina delen wij actuele blogartikelen en algemene nieuwsberichten over het juridische vakgebied en over USG Legal. We zien u graag terug op Twitter.

Juristenweblog.nl
Niet alleen via social media, maar ook via ons eigen weblog volgen de juristen van USG Legal juridische ontwikkelingen op de voet. Op het JuristenWeblog zetten zij regelmatig interessante artikelen online waar u natuurlijk ook zelf op kunt reageren. Bekijk bijvoorbeeld eens de actuele meningen van bezoekers van juristenweblog.nl. Deel mee in onze kennis!

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Juristenweblog

Deel mee in onze actuele juridische kennis op het Juristenweblog!

Juristenweblog.nl

Automatisch updates ontvangen van nieuwe artikelen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.