OpdrachtgeversAdviesReferentie Stichting ZZP Nederland

Juridisch abonnement voor stichting ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland heeft een grote schare ZZP'ers aan zich gebonden via een lidmaatschap. Aan deze leden biedt de stichting ook een juridisch abonnement, waarmee de leden tegen betaling van een jaarlijkse bijdrage gratis juridisch advies kunnen krijgen. Voor een zeer scherp tarief kunnen de leden ook een beroep doen op rechtshulp. Het gaat hier om juridisch advies en rechtshulp over allerhande onderwerpen, zoals consumentenrecht, arbeidsrecht, letselschade, huurrecht, verbintenissenrecht, procesrecht en aansprakelijkheid. 

Vaste partner voor juridisch advies
De stichting maakte in de beginfase gebruik van eigen juristen, en later van een externe jurist. Aangezien de hoeveelheid werkzaamheden per maand sterk kan variëren in aantal, in onderwerp en in het gewenste ervaringsniveau, bood het in huis hebben van een eigen jurist en het samenwerken met externe juristen niet de gewenste oplossing. Vanwege het gebruik van steeds weer andere juristen kostte dit de stichting te veel managementtijd, dat was niet efficiënt. De stichting ging op zoek naar een vaste partner die de gewenste expertise flexibel in kon zetten tegen een scherp tarief.

USG Legal is deze vaste partner geworden. USG Legal beschikt over juristen in vaste dienst met een brede ervaring aan expertise op rechtsgebieden. De juristen zijn vrijwel altijd beschikbaar om een lid van de stichting van juridisch advies te voorzien of rechtshulp te verlenen. USG Legal heeft voor de stichting een proces opgezet waardoor de leden op een snelle en efficiënte manier kunnen worden geholpen, terwijl de stichting zelf één aanspreekpunt heeft voor het gehele proces.

Totaaloplossing
Het resultaat is een goed draaiende totaaloplossing voor zowel de stichting als de leden van de stichting. Voor de stichting is de capaciteit, de kwaliteit en de kennis voor het juridisch abonnement geborgd. De leden krijgen met deze oplossing snel en praktisch (gratis) advies, en kunnen via hetzelfde loket een beroep doen op rechtshulp tegen een zeer scherpe prijs.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.