Kyocera over W&S door USG Legal

USG Legal heeft voor Kyocera Document Solutions B.V. een werving en selectietraject uitgevoerd. Natasja Janssen, Human Resources Officer bij Kyocera, vertelt over haar ervaringen. "De opvolging na aanname van de kandidaat tot en met de dag dat de kandidaat begon heb ik als zeer prettig ervaren: dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een ander bureau."

"Ik was al bekend met de USG groep. Na een search op internet ben ik dan ook bij USG Legal terecht gekomen. Wij hebben USG Legal ingeschakeld voor een werving en selectietraject voor een geschikte en competente Corporate Lawyer die bij Kyocera past.

Ik heb veel contact gehad met de accountmanager van USG Legal. De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren. Er werden voldoende kandidaten aangeleverd die pasten bij onze bedrijf en de cultuur. De communicatie was erg prettig en duidelijk. Niet overmatig, maar voldoende. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De opvolging (na aanname van kandidaat) was erg goed, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een ander bureau.

Het specialisme aan de ene kant en de betrokkenheid en openheid van de accountmanager aan de andere kant is wat USG Legal onderscheidt van andere bureaus. Verder ook het feit dat de kandidaat goed voorbereid wordt voor het gesprek en de gehele opvolging tot en met de dag dat de kandidaat begint."

Over Kyocera Document Solutions Europe B.V.
Kyocera Document Solutions is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.