OpdrachtgeversAanvullende dienstenReferentie Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen over onze docentenpool

Sinds begin 2010 werkt Lisette Karst, juridisch professionals bij USG Legal, als docent bij het Instituut voor Rechtenstudies van de Hanzehogeschool in Groningen. Zij geeft les in verschillende vakken bij de opleiding HBO Rechten. Aan het woord is Theo Joxhorst, teamleider HBO-Rechten hoofdfase van het Instituut voor Rechtenstudies Hanzehogeschool Groningen: “Omdat Lisette zo goed bevalt als docent, zoeken wij werk voor haar.”

Ervaringen van een collega
Op een landelijke overlegdag HBO-Rechten hoorde de Hanzehogeschool voor het eerst van de samenwerking tussen USG Legal en de Hogeschool van Utrecht. De Hogeschool van Utrecht gaf daarbij aan tevreden te zijn over de dienstverlening van USG Legal. Toen de Hanzehogeschool in 2010 op zoek was naar een docent verbintenissenrecht benaderden ze dan ook USG Legal.
Een match was snel gemaakt. Wat USG Legal onderscheidde van de andere partijen was de ervaring in het onderwijs en de kwaliteit van de CV’s die werden voorgelegd. ”Er waren geschikte mensen met ruime ervaring beschikbaar”. Ook de professionele klantbenadering sprak aan: “Er kwam altijd snel een passend antwoord”.

De docent als facilitator
“Een goede docent is niet zomaar te vinden. Deze moet namelijk niet alleen beschikken over gedegen kennis van de rechtsgebieden die hij of zij gaat doceren maar ook didactisch sterk zijn. Dat betekent dat ze het leerproces van de studenten moeten bevorderen. De student moet geïnspireerd zijn, de docent moet dat faciliteren. In de persoon van Lisette Karst herkennen wij een dergelijke waardevolle kracht met wie wij dan ook graag blijven samenwerken.’

Met het succesvol inzetten van juridische consultants als docenten op een hogere onderwijsinstelling bedient USG Legal Professionals een niche in de markt.

Deel op:
Print of mail deze pagina:

Onze accountmanagers

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem contact op met één van onze accountmanagers:

LinkedIn mr. Carlijn Koeslag
sr. accountmanager zakelijke markt
06-53 51 70 85 of carlijn.koeslag@usglegal.nl

LinkedIn mr. Stephanie Slooff
sr. accountmanager publieke sector
06-12 99 74 10 of stephanie.slooff@usglegal.nl

Contact met USG Legal


Grotere kaart weergeven

Euclideslaan 251
Postbus 602
3500 AP Utrecht

Tel (030) 230 59 59
info@usglegal.nl  

Liever teruggebeld worden? Vul het contactformulier in.